KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D1: Brøndbys angrebsmaskine var for stor en mundfuld PDF Udskriv E-mail
11. Oktober 2008
Tilføjet af Martens

Vi var naturligvis forberedt på, at kampen mod Brøndby ville blive en svær opgave. Det var tydeligt fra kampens start, at Brøndby var indstillet på at få slettet minderne fra kampen mod Lyngby, og de kom buldrende som lyn og torden fra start af kampen, hvor KSV-pigerne fuldstændigt lod sig overrumple af de mange hurtige og gode angreb. Vi kom lynhurtigt bagud 11-2, inden vi begyndte at spille lidt med.

Vi var godt nok ramt af en del afbud til kampen, så vi ikke kunne stille i vanlig startformation, men det gav andre chancen for at afprøve kræfterne, og det var egentlig ikke så meget det der gjorde udslaget i kampens start. I løbet af ugen har vi forsøgt at arbejde med en anden type forsvar for at kunne dæmme bedre op mod Brøndbys stærke angreb, men det gav mere forvirring end noget andet.

I løbet af sættet kom der lidt bedre styr på spillet, men vi haltede hele vejen synligt efter Brøndby, selvom de var så flinke at få os lidt i gang med en lang række fejl på stribe midt i sættet. Det viste, at der ikke skulle så meget til for at vende billedet lidt, og der var da heller ikke tegn på synlige opgivende miner efter et første sæt, hvor vi mere eller mindre blev kørt over med 25-15.

Ligesom før kampen blev der lagt op til, at vi i 2. sæt skulle forsøge at holde et højt tempo til kanten og være aggressive, selvom det måske ville koste nogle fejl undervejs. Ligeledes blev der opfordret til at lægge lidt højere pres på serverne. Vi fik en langt bedre start på dette sæt, hvor specielt Ea viste sig mere aggressiv end vi ofte ser hende til både træning og kamp - bliv ved med det!

Vi var med i starten af sættet op til 8-8. Herefter rykkede Brøndby fra i et par omgange, så vi igen kom til at halte noget efter. I denne omgang var det dog ligeså meget pga egne dumheder som godt spil fra Brøndby og KSV-pigerne viste viljen til at ville være med. Desværre var det langt fra nok i sidste halvdel af sættet, hvor Brøndby dominerede klart og vandt sikkert 25-17.

Vi savnede stadigvæk mere pres i serverne - dog viste bla Fatma undervejs, at der ikke skulle så forfærdelig meget til at presse Brøndby i sideout'en med et par gode server. Desuden var tempoet fortsat for lavt til at bringe Brøndbys blokader ud af kurs. Før 3. sæt blev mange af de samme ting gentaget, og der var stadig tro på at kunne gøre det bedre.

Det blev langt bedre! Specielt serverne kom der lidt mere bid i, og samtidig gik dampen en smule af Brøndby, der virkede lidt frustrede over, at de ikke kom så nemt til pointene længere. KSV holdt faktisk gennem hele sættet et forspring på et par point og spillede rimelig pænt, med færre fejl og bedre og bedre forsvar. KSV holdt hele vejen frem til stillingen 24-21. Her gik det helt galt på egen side af nettet uden at Brøndby overhovedet gjorde noget for det. Dårlige modtagninger på lette server satte det i gang og alt for febrilsk spil for at få det sidste point i hus.

Desværre endte det med, at Brøndby lukkede sættet med 27-25, selvom vi helt klart burde have strammet til, da vi havde chancen. Der skal vi helt klar lære at blive lidt mere kølige i slutfasen. Der er ingen tvivl om, at Brøndby fortjente sejren, men det kunne naturligvis have været sjovt at drille dem. Næste gang er vi forhåbentlig bedre forberedt på den styrke Brøndby kommer med, så vi ikke på samme måde lader os overrumple i starten af kampen. Det vil give en langt mere seværdig kamp, selvom vi naturligvis heller ikke næste gang vil gå på banen som favoritter.

Efter kampen blev Ea fortjent enstemmigt kåret til bedste spiller. Hun formåede gennem hele  kampen at holde vores aftaler og var helt klart med til at hæve niveauet hos hele holdet, efter hun trådte på banen midt i første sæt. Endnu engang kan vi konstatere, at der bestemt ikke er grund til andet end at glæde sig til næste møde mod vores modstandere, som vi forhåbentlig kan give bedre kamp til stregen næste gang. Tak til pigerne for en godkendt indsats, hvor indstillingen blev løftet væsentligt i forhold til mødet mod Holte. Spillet skal nok følge bedre med, hvis vi bliver ved med at bevare troen.

Sidst opdateret 12. Oktober 2008
Top!
Top!