KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
Morgenstund har guld i mund PDF Udskriv E-mail
12. Oktober 2008
Tilføjet af Laust Hjortkjær

Morgenstund har guld i mund.

 

Det var de mest frygtede og hårdhudet KSV’er der var mødt tidligt op til en lang og farefuld (for bo, Mikkel og Fishans) rejse. Vi tog af sted i samlet flok, men vi skulle ikke længere end til Slagelse før tidligere nævnt vogn havde et lille pitstop og kom først til bestemmelsesstedet senere end os andre. Dog meget rutineret set af de garvede KSV’er da det ”yndige” damehold fra Randers spillede mod rivalerne for asv og sikrede kampens forsinkelse med omtrent 15 min. Men stor respekt for damekampen der vælger at afgøre kampen i 4 sæt og ellers ikke det legendariske 5 sæt selv om alle forudsætningerne var der. 24-26 ender den.

 

1 sæt skal spilles efter en sikker sejr i smashopvarmningen, og det er et fokuseret og spændt mandskab der træder på banen intetanende om dagens modstander. Men med et utrolig højt servepres, hvor The Captain server os til stillingen 1-6, tvinges Randers til kampens første time-out vel vidende om volleylovens strenge regler (næste bold skal tabes). Det er et velspillende og homogent hold, der med stabile blokader og sikre angreb hurtigt og forholdsvis ubesværet hiver 1 sæt hjem efter kun 15 minutters spil med stillingen 15-25.

 

2 sæt server Bo os igen til en hurtigt føring mod et efterhånden modløst mandskab og det er så der vores efterhånden rutineret coach vælger at skifte David ud, med den unge og meget lovende Mads Hoffmann ved stillingen 9-13. Det skal nu siges at KSV på dette tidspunkt består af 66,66 % spillere fra Fyn, og man kan hurtigt spore et fremtidigt mønster. FC FYN!!! Sættet sættes aldrig over styr dog tvinges udeholdet til at tage deres første time-out og i slutningen af kampen begynder Randers via bedre angreb og lidt mere forsvarsspil at højne humøret. Sættet vindes dog 20-25 på også forholdsvise hurtige 18 minutters spil.

 

I 3 sæt er den unge hæver med fra start, men nu er det et Randers mandskab der har fået lidt mere håb og spilleglæde. Sættet udspilles meget intenst med skiftende føringer og en del servefejl fra vores side gør det ikke nemmere at vinde. Selv om der bliver spillet godt forsvar specielt fra vores libero Jesper, er det desværre ikke nok og efterfølgende killblocks fra hjemmeholdets side udgør en knebent sejr til hjemme holdet på 25-22.

 

Nu er hjemmepublikummet mere medrivende og passioneret og gør virkelig deres til at de lokale helte har deres fulde opbakning. KSV nægter dog at give ved dørene hvilket udgør et meget indlevende og intenst sæt velspillet af to meget fokuseret hold. Desværre er vores blokade meget løst siddende hvilket udgør en mere sikkert og ærgerligt side-out fra hjemmeholdets side. Heldigvis fungerer vores centerspil godt når der bliver slået til da Randers standard blok er med 2 på kanterne og 1 på midten, hvilket viser sig essentielt afgørende senere mod kampens slutfase. Et par uheldige dommerkendelse til udeholdets favør udgør en føring med 2 points ved stillingen 10-12. Stadig sikkerhed ved side-out med fører en tæt men sikker retning mod sejr. Ved afgørelsens sidste bolde og noget ustadigt og lidt usikkert spil fra kanternes side vælger David ved stillingen 24-23 at hæve en PÅ til tøf der med stort overskud og usvigelig rutine vælger at lob-shotte bolden ned i det lange hjørne, efter Randers havde pillet vores angreb, der til stor lettelse for udeholdet afgør kampen som derved igen hiver 2 points med hjem til hovedstaden.

Og så var der jo debut bajer til de medrejsende fra kampens spiller der takker for en hyggelig dag i det nordjyske.

Sidst opdateret 12. Oktober 2008
Top!
Top!