KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
H2 tilbage på sporet PDF Udskriv E-mail
12. Oktober 2008
Skrevet af Jesper Nielsen

Efter en sløj indsats i den første kamp mod et rutineret Taastrup-hold, var det en flok tændte H2-gutter, som tog imod Amager VK3 i Hillerødgadehallen lørdag eftermiddag.

 

Fra kampens start viste H2 hvor simpelt volley kan spilles; stabile modtagninger, lækre hævninger – og ingen pardon fra vores hard hitters ved nettet. Specielt Peter viste hvordan man slår boldene ned om ørerne på sagesløse amagerkanere..! Hvis det endelig lykkedes for Amager at klare frisag i første omgang, og dermed få spillet bolden op til angreb var det en fornøjelse at se H2’s blok brage den tilbage i fjæset på dem..yeah – her skal Nikolai fremhæves for at have de lange arme godt oppe, selv efter at have klaret (dirigeret? J) en flytning om formiddagen. Dermed gik 1. sæt på ingen tid, og 25-14 på lystavlen viser vist et godt billede på styrkeforholdet.

 

I 2. sæt fortsatte H2 takterne, og dejligt at se at vi kunne holde niveauet, selvom der sneg sig et par svipsere ind hist og her. Det gjorde dog ikke så meget, da nu Amagers modtagninger også efterhånden blev temmeligt usikre – både pga. gode server se’føli fra H2’s front, men også da en begyndende træthed kunne spores fra den modsatte side af nettet. 25-16 endte det med, og det lignede efterhånden en sejr.

 

I 3. sæt var det heller aldrig tvivl om hvordan kampen skulle ende. H2 kørte, selv efter diverse udskiftninger, videre med en gang 1-2-BANG! volley og Amagerholdet havde ingen modtræk. Til sidst kunne man også stille spørgsmål ved, hvorvidt de fysisk kunne holde til et sæt mere i H2’s gear. Efter en times volley oder so stod der 25-20, og de første 3 point var en kendsgerning – ja  tak..

Sidst opdateret 12. Oktober 2008
Top!
Top!