KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 35 gæster online.
”Træl-Bonde-Samurai-Ninja-Pau – Fælles Harakiri” – eller sæsonens første nederlag PDF Udskriv E-mail
20. Oktober 2008
Tilføjet af Teis G. Corneliussen

Topopgør i første division. Nedrykkere fra eliten mod oprykkere fra 2. division. Hvidovre, der varmede op i deres dejlige røde trøjer, som bringer minder frem i os alle (…..), KSV der boogiet i de smækre orange til Laust gennemførte opvarmningsCD, hvor specielt ”Schumacher” formåede at vække glæde og begejstring på tilhørpladserne og ikke mindst på banen.

 

Vi tilbyder gerne udehold at medbringe en kopi af vores opvarmningsCD – hvis det kunne have nogen interesse???

 

Vi kommer godt fra start i smashopvarmningen og Trællen spiller running center og tager allerede det første skridt op af civilisationens stige for at trone over hans eget 9x9 meter stykke land, med udsigten til at kunne opdyrke yderligere 9x9 meter hvis alt gik vel. Også Søren er godt kørende under smashopvarmningen.

 

FC Fyn – vores udsendte medarbejdere i Vestdanmark – med enkelte andre, Boe og Mikkel, havde dog været i Randers så start-sekseren lå fast. David havde nok udspillet sin chance for en plads i startopstillingen, da han først troppede op meget laid back 4 minutter før vi andre gik til nettet.

 

1. sæt kom i gang og uden at det så slemt ud så trak Hvidovre langsomt fra. Bonden bemærkede dog at det så ud som om at der manglede noget erfaring på banen. Med 3 mand over 30 i hjørnet og barnet med garnet, der aldrig bliver ældre, lå det fast at næste stadium Samurai nu var i hus, og at det kun ville være et spørgsmål om tid, før at han ville komme på banen for i bedste Takashi Kitano stil, at splitte Hvidovres blok og få alt blodet til at fjerne sig fra Hvidovres ansigter.

 

Efter en timeout eller 2, der ikke havde den store effekt bliver først Captain Boe og derefter Mads ofret på forandringens alter. Selvom vi kommer mere op i gear og vinder nogen af de tætte bolde, så er det Hvidovre, der sikkert tager første sæt hjem – tror det er 20-25. (viser sig at være 16-25 – skuffende!!)

 

De bærende kræfter i dette sæt som i de følgende fra Hvidovres side var Kasper og Thomas. Kasper, der ikke bare på de gode modtagninger fordeler boldene godt og klogt, men ofte på de i perioder usikre og ikke særlig gode modtagninger meget ofte valgte den rigtige løsning og blev belønnet af sine angribere derefter. Thomas spiller den bedste kamp jeg har set ham spille, med meget få fejl og en høj kill%. Jeg har ikke set ham meget, men hvis det er hans normale niveau så er han en reel trussel mod de fleste hold.

 

Kendetegnende for vores spil i denne kamp, og i modsætning til de andre kampe i år, så formår vi heller ikke at lukke nogen af de bolde som skal lukkes i blokken. På en dag hvor vi møder det bedste hold vi har mødt i år, kommer vi derfor til at mangle nogle point som vi plejer at skrabe til os, og i stedet for modstandere bliver rådvilde præger det lidt mere os, der også lidt atypisk for vores spil i år kommer til at loppe for meget.

 

2. sæt er dog væsentligt bedre end første og vi spiller et godt sæt lige ind til 23-20, hvor vi choker os taber sættet 24-26. Vi mangler dog at få vores centerspil med og Søren, der kommer ind i stedet for Laust får først rigtig gang i hans angreb i 3. sæt.

 

Samuraien kommer også på banen og viser tænding og gnist, men får desværre ikke sat sit afgørende aftryk på kampen. Dog viser hans attitude at der er noget i vente.

 

3. sæt og noget i stil med 2. sæt. Begge hold laver lidt flere fejl, men der er ligesom i 2. sæt gode dueller og her viser Ninjaen sig for første gang. Kendetegnende for en Ninja kunne man jo ikke se ham, blot vidste man at han havde været der. Netop derfor imponerende at kampens 2. dommer, der også på lige imponerende vis havde konstateret at Ninja Bai sad på bænken ved kampstart og ikke overraskende havde forvist ham, skulle have set, at han var overlagt under en af hans vilde def-moves. Vi taber kampen på egne mangler, men med et par tvivlsomme dommerkendelse, der går Hvidovres vej i 3. sæt, og min manglende evne til at vinde Mads’ en til en hævning måtte vi konstatere, at der intet var tilbage andet et kollektiv harakiri. 23-25 tror jeg.

 

Davis og Lasse kan fremhæves for deres gode spil.

 

Og så kan der heller ikke koges mere suppe på sådan et nederlag!

Sidst opdateret 20. Oktober 2008
Top!
Top!