KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
KSV H3 vs. Valby lobvolley 3-0 PDF Udskriv E-mail
23. Oktober 2008
Tilføjet af Søren Sjørup

Søndag d. 19./10-2008 skulle KSV H3 møde Valby lobvolley. 30 minutter inden kampens start undrede 10 KSVere sig over hvordan de tre mænd på den anden side af nettet, der kunne have været vores fædre, havde tænkt sig at stille hold. Og det vist sig også at knibe. Da kampen skulle starte manglede VL stadig en spiller. Storsindet som KSV Coach Bailey er gav han Valby 10 minutter til at stille med den sidste mand. Og vi forsatte en interessant smashopvarmning, der klart blev vundet af KSV.

Klokken 1 minut i walkover lykkedes det Valby at stille med en sidste mand. Så kunne kampen gå i gang. Og det stod hurtigt klart at Valby havde en plan, "Lob alle bolde". Det snød ikke KSVs start-6'er og der var ikke meget tvivl om resultatet 25-14.

Det var måske derfor den lokale ungdom hyldede KSV ved i starten af andet sæt at overdænge os og banen med stofposer, de selv havde lavet i håndarbejde. Vi var ikke bekendte med den skik, men takkede for opbakningen.

I starten af andet sæt skiftede Coach Bailey en masse spillere ud, men de kendte ikke så meget til lobvolley og pludselig var KSV bagud! Ak og ve! Lob, lob og lob og Valby begyndte også at serve godt! Men men men 25-22 i KSVs favør var trods alt hjemme. Smukt var det ikke.

I starten af tredie sæt blev der igen lavet en del udskiftninger og så gik det noget sikrere. Men der var dog en af Valbys spillere der ikke havde forstået strategien, han begyndte at slå bolden over! Og så måtte vi jo til at tage dem også. Det blev vundet 25-20, men vi dovnede den nok lidt.

Kampens spiller blev Alex, der hoppede højt, slog hårdt og samlede utallige lob op.

Sidst opdateret 23. Oktober 2008
Top!
Top!