KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 49 gæster online.
H3 ude af pokalen PDF Udskriv E-mail
23. Oktober 2008
Tilføjet af Bailey
H3 gjorde en brav indstats, men det var ikke nok.

H3 mødte torsdag d. 23 okt. op til pokalkamp mod bvk2 i Tornehøjhallen. Bvk ligger nr. 4 i danmarksserien og vi var godt klar over at vi skulle spille noget af det bedste vi kunne hvis vi skulle vinde.

Efter en rimelig lige smashopvarming gik vi så i gang og kom hurtigt bag ud med et par points. Men så var det som om at holdet fik ekstra energi og hentede bvks forspring. Vi fulgtes derefter ad til omkring de 20 hvor bvk igen trak fra og vandt 1 sæt.

Andet sæt springer vi over!

Tredie sæt kom vi også bag ud, 6 eller 7 - 2, men så tog Simon sig sammen og servede os op på plus 2 points. Herefter vandt vi bolde, bare ikke så mange som bvk der stille og roligt kørte mod de 25 points og dermed vandt sættet, og kampen.

Man kunne godt se at bvk spiller i danmarksserien. De lavede ikke mange fejl og sammen med et meget højt servepres(vi havde problemer med modtagningen) var de lige en smule for gode for os.......på nuværende tidspunkt. Angrebs mæssigt spillede vi lige op, og havde vi fået fat i modtagningen tror jeg godt vi kunne være løbet af med sejren.

Alt i alt spillede vi godt, der var mange gode bolde, en del af dem vandt vi på vores smash der har mere bid i sig nu, end da vi startede sæsonen mod frederiksberg 4. Desværre er vi bare ikke vandt til det servepres bvk lagde på os, hvilket resulterede i at vi tabte.

Martin B

Træner H3

  

   

Sidst opdateret 24. Oktober 2008
Top!
Top!