KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 15 gæster online.
H1 mod Santos PDF Udskriv E-mail
27. Oktober 2008
Tilføjet af Søren K

Søndag kl 13 sku de flotte fyre fra H1 hele vejen ud til amager for at spille. Efter sidste uges hjemmebanefadæse mod Hvidovre, var det et KSV-hold, der var opsatte på at få gang i spil og pointscoringen igen.

Vi var dog svækkede af at mangle Teis ”the Body” Gustavo Corneliussen, da hans kone i ugens løb valgte at føde deres første barn, tillykke med det i øvrigt.

 

Vi startede som sædvanligt lidt halvskidt (dog ikke helskidt som mod hvidovre), og kom bagud med et par point i 1.sæt. Vi kommer dog op igen omkring ca omkr. 17-17 og vha. en servestime, og lidt blok-lækkerier kører vi sættet hjem.

Stilen fortsatte i 2. sæt hvor vi dog starter lidt bedre og så vidt jeg husker fører med et par stykker næsten hele vejen. Vores centre kommer i gang, og specielt Tøffner slår et par gode bolde ned, og overrasker Amager med sine springserver fra stående. Den hemmelige opskrift: frem til linjen kast bolden en meters penge op, spring 20-30 cm, og så slutter man af med masser af håndled (i øvrigt stort set samme taktik han bruger ved nettet – her varieres dog ofte med lob eller slyngvarianten).

 

I 3.sæt vælger Amagers spillende træner og MVP i Eliten 2006 og 2007 at sætte sig selv ud på kanten – hvilket viser sig at være en fin idé.

Her får KSV en opvisning i hvordan volley skal spilles og hvordan en kantbold skal tyres ned. Det er perfekt timing, springhøjde og eksplosiv afslutning.

Samtidig falder stemningen lidt på KSV-siden, folk ser lidt trætte ud og de uprovokerede fejl vi kender alt for godt, spreder sig som ringe i vandet = 14-25

 

4 sæt mander vi os op, men hænger dog lidt efter hele vejen. Til slut når vi rent faktisk op, da Geo hamrer en bold ud af banen, så vi har sideout-chance ved 24-25. Den vælger undertegnede dog at hakke ud af banen, og så galdt det 5. sæt.

 

Vi får en flyvende start og kommer foran 6-2 på gode blokader fra Kaptajn Boe, kombineret med lidt servepres. Herefter kommer Amager tættere på, men dog aldrig tættere end 2 point. Vi laver et par gode handlinger, bla. en super blok af David og Paw og slår et par touch-out bolde, og pludselig er vi foran 14-10.

Her har vi så overskud nok til at hæve en 60er backspike til Fissan, der troligt kvitterer ved at hakke bolden et godt stykke ud. På næste bold får jeg dog lov at afgøre det fra pos. 4, da jeg lige akkurat magter at slå en touch-out på amagers hæver der er ca. 40 cm lavere end mig.

 

Alt i alt spiller vi en god kamp, hvor der bliver fightet godt, og spillet godt til når man ser bort fra 3.sæt. Stadigvæk laver vi i perioder lidt for mange fejl, og bliver lidt bange for at slå til. Dette duer ikke mod et teknisk og forsvars stærkt hold som Amager.

Det var fedt at vi fik mandet os op, fightet og vundet det afgørende 5. sæt. Summa summarum er, at vi ligger nr 2, og Amager roder i den tunge ende – hvilket jeg dog ikke tror de bliver ved med.

 

ses på grillen dér.

Top!
Top!