KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
D3 og godfather PDF Udskriv E-mail
28. Oktober 2008
Tilføjet af astrid

KSV D3 – Rosenlund 1-3

 

Ak ja. Knap så sjovt at skrive taber-referatet, men here goes…

 

Det skete mandag aften i Korsgadehallen, dame3 havde blod mellem tænderne efter søndagens sejr over Uggerløse (ok – de vinder på navn!), og var fast besluttede på at tæve de lidt yngre damer fra Rosenlund.

1. sæt er underholdende på sin egen sære facon. I første serverunde lavede samtlige spillere servefejl. Ja. Der blev udvist god variation i, hvordan man kan lave servefejl, og samtlige muligheder blev afprøvet – fantastisk hvad man af og til oplever i DS1. I anden serverunde gik det lidt bedre for KSV, og sådan fortsatte sættet – lidt bedre for KSV, og vi vinder 25-16.

2. sæt var lidt uheldigt. Åbenbart havde Rosenlund fået besked på at serve ordentligt, og samtidigt skete det, som umiddelbart lyder usandsynligt, at samtlige KSV spillere på banen fik en mindre hjerneblødning. Nå. Tror ikke engang vi nåede en hel serverunde før sættet var forbi: 9-25, av av.

I pausen til 3. sæt fik en lille pep-talk fra Mette og godfather sat lidt skik på hjerneblødningerne – det går meget bedre, men Rosenlund har stadig overtaget i stort set hele sættet. Signe får dagens detajle på at blive indskiftet og lave en monsterblokade i første boldberøring. Sejt! Men lige vidt sættet går til Rosenlund 25-15. Samme cifre kommer på det 4. og sidste sæt selvom vi prøver at kæmpe os op. Suk – de var bare bedre, og vi må trøste os med det ene sæt. Kampens spiller blev Helle K(ant/ofoed), og aftenens festlige indslag var Anne S. med godfather/badeand stemme (I know – det lyder underligt, men man skulle nok bare have været der..).

Top!
Top!