KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
D1 ude af pokalen efter fynsk opvisning PDF Udskriv E-mail
30. Oktober 2008
Tilføjet af Martens

Hvis vi frit kunne vælge, havde vi nok ikke valgt at møde Fortuna en onsdag aften i årets pokal-kvartfinale. Det var ikke desto mindre, hvad vi kunne se frem til i denne uge, så vi tog de 8-9 timers myldretids-kørsel til Fyn for at gi' den max gas. Det var så ikke lige, hvad der skete i praksis.

For første gang i sæsonen fik vi ellers en god start, og vi spillede vores suverænt bedste 1. sæt i denne sæson. Der var fortsat et par perioder med lidt for mange fejl, men alt i alt spillede vi et godt sæt, hvor vi specielt i angrebet var mere effektive end normalen. Desværre spillede Fortuna endnu bedre og vandt sættet 25-21.

Desværre var KSV ikke i nærheden af at følge op på det gode 1. sæt. Det lykkedes Caley Carter stort set egenhændigt at serve sættet hjem med tæt på 10 server, som vi ikke engang var i stand til at få retur. Det blev en noget ensidig forestilling og cifrene 25-8 taler jo også sit tydelige sprog. Der stod Fortuna overalt i det sæt!

I 3. sæt kom vi nogenlunde fra start igen, og det var helt lige frem til midt i sættet. Herefter fulgte igen en dårlig periode, og selvom vi var foran med et enkelt point ca. midtvejs i sættet, var vi aldrig tæt på at presse Fortuna ud i en tæt afgørelse. De vandt sættet sikkert med 25-17 efter en dårlig afslutning fra KSV. Alt i alt ikke nogen god kamp fra vores side, men det var bestemt også Fortunas fortjeneste, der bare var klart bedre på dagen.

Med til historien om de uimponerende cifre i de 2 sidste sæt hører, at dommeren af uforklarlige årsager konsekvent nægtede at dømme på den ene side af nettet. Lidt latterlige i en kamp, hvor vi aldrig havde været i stand til at rykke ved 3-0 resultatet under nogen omstændigheder. Det kostede undertegnede et gult kort, da det midt i 3. sæt blev tilladt Fortunas center at gribe bolden i navle højde, føre den hele vejen op ad overkroppen og smide den baglæns over hovedet. Det kostede naturligvis det altafgørende point, så pigerne var fuldstændig uden skyld i nederlaget, der klart var blevet forhindret, hvis træneren havde holdt hovedet koldt og dommerens kort i lommen.

Jeg tror, vi skal glemme den kamp og se frem mod vores næste 2 udfordringer, der byder på opgør mod rækkens øvrige bundhold. De bliver således meget afgørende i kampen om at holde en plads i eliten. Nu har vi ca. 10 dage til at slikke sårene og knokle lidt på træningsbanen - NU SKAL DER POINT PÅ TAVLEN!

Sidst opdateret 30. Oktober 2008
Top!
Top!