KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
H3: Første nederlag – og hurtigt videre PDF Udskriv E-mail
02. November 2008
Tilføjet af Anders Kristensen

Det er ikke et godt tegn, når modstanderen laver et es på første serv. Det er sjældent et godt tegn, når anden serv resulterer i popkorn. Og det er aldrig et godt tegn, når tredje serv ikke bliver returneret. Sådan begyndte vores kollektive off-dag på udebane mod Enghave 2. Den sorteste dag for herre 3 i denne sæson.

Enghave kom hurtigt foran i 1. sæt med 7-2. Her vågnede vi dog op og begyndte at modtage bedre og få styr på vores spil. Vi fulgte godt med dem – men var desværre ikke i stand til at indhente det tabte. Vores servepres var ikke højt nok – og de kunne konstant modtage perfekt op til deres hæver, der var god til at fordele boldene. Samtidigt blev der ikke slået nok igennem fra vores side, når vi endelig havde muligheden for det. Sættet endte 25-19.

I 2. sæt var vi opsatte på at tage de gode momenter med fra den sidste del af 1. sæt. Vi fulgtes ad til 5-5, hvor vi igen fik et kollektivt udfald i modtagningerne og Enghave fik en serie på 7 bolde. Herfra var det op af bakke. Lars Hovmund kom dog rigtig godt i gang på kanten og fik vundet mange angreb med sin listige venstrehånd. Det var dog ikke nok til at indhente Enghave, der vandt 25-17.

Erik blev skiftet ud med Rune på hæverpladsen fra starten af 3. sæt. Det var nu ikke Runes skyld, men sættet begyndte rigtig dårligt. Modtagningerne nåede årets bund og der var ikke samling på holdet. Historien fra de første sæt gentog sig og Enghave kom hurtigt foran med 6 point, før vi begyndte at spille volley. Her fik kampen igen nerve og intensitet. Måske lige rigeligt nok, da låne-center Anders meget tvivlsomt blev dømt for et angrebsslag på modstanderens hævning og træner Bailly efterfølgende opførte en demonstration af slaget på banen. En perfekt blok til instruktionsbogen. Men dommeren var stadig ikke overbevist, hvilket Martin kommenterede med mindre pæne gloser. Det var dog det som skulle til. Martin udtrykte nok bare den tænding, som vi havde manglet i hele kampen. Det smittede i hvert fald af på banen og vi spillede pludseligt godt og kæmpede for hver bold. Eller vi kæmpede i hvert fald for det. Personligt fik jeg slået et par kantbolde ned – ikke prangende men de kom ned. På det her tidspunkt skyldte jeg også lidt for nogle mindre gode modtagninger. Enghave blev i hvert fald presset og begyndte at lave fejl, så pludselig var det os, der var ovenpå. Vi nåede op på stillingen 19-18. Et point op. Og Enghave tog time-out. Her blev den kollektiv off-knap dog igen slået til – og Enghave vandt nemt 25-19.

Der er mange dårlige undskyldninger for nederlaget. Modtagningerne var igen vores største problem. I tidligere kampe har hæver-Kasper kompenseret for vores dårlige modtagningsniveau ved at flyve rundt og redde os ud af de meste utrolige situationer. Men Kasper blev desværre skadet mod Næstved og er først tilbage om nogle uger. Når Kasper ikke har reddet os – har Diagonal-Alex trådt til med sine vinder-back spike. Men, men, Alex havde prioriteret et familiebesøg i Jylland over sine holdkammerater. Du skylder nogle vindere i de kommende kampe…

Vores kant Lars Jensen fik slået en flig af knoglen på venstre pegefinger i et sammenstød med Hygge – og er desværre ude i de næste uger og kampe. Lars spillede dog sættet færdig med en brækket finger – det er måske den indstilling, der skal få os tilbage på vindersporet.

Top!
Top!