KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
H1: The Return of the Ninja – Desværre huggede han første-dommerens pege og langefinger af! PDF Udskriv E-mail
09. November 2008
Tilføjet af Teis G. Corneliussen

Vores navnkundige Ninja Pau var tilbage og klar til endnu en drabelig omgang volley.

Hans åndsfæller var også mødt op og da Bedsted også var kommet frem på trods af at have kørt 25 km/t i krybesporet over storebæltsbroen var der ingredienser til en fortrinlig Sukiaki.

 

Under meditationen, ninja varmer ikke op de meditere, kom vores lokale helt dog lettere til skade. En lille fiber i lysken i forbindelse med flyversparket mod sandsækken i Hillerødgadens mørke kælder. Hans meditation havde dog toppet så han var varm som aldrig før. Med valget mellem at ofre sine åndsfæller, da Tøf og Asbjørn var fraværende, eller at bide smerte i sig var der jo faktisk ikke noget valg. Sværdet blev svunget i forventningens glæde – førstedommerens fingre røg og dobbeltslag var nu noget man læste om i bøgerne. Ninja-Pau spillede 4 sæt og for en gangs skyld kom hævningerne ikke for lavt.

 

Os andre wannabees havde haft en mere normal opvarmning og Coach Karim havde fortalt os at de 6 startende lå fast. Han undlod dog at fortælle hvem de var, så alle slog til bolden som var det en lise, og Smeden overvejede om han var sat af holdet eller om han skulle ind trække på, til og fly!!

 

Med David, Laust, Mikkel, Jørgen, mig og Pau, samt smeden på libero kom vi fint i gang. Jeg slog den obligatoriske gudehævning i antennen, så alle var sikker på at denne kamp var vundet.

 

Første sæt spiller vi rigtigt godt. Laust var en 3-maskine i modtagningen og vi andre fulgte godt med. Jørgen var bedre end Thomas (fra Hvidovre) havde været for et par uger siden så vi andre roterede med rundt og fik en hævning i ny og næ og bekymrede os eller bare om at sætte vores hår efter Captain Boes dessiner. Imponerende som Captainen har overskud, selv når han er på bænken.

 

Andet sæt kommer i gang og på trods af at Bedsted kommer bedre med så er vi da foran 16-13 da Karim tager en timeout for at Ninja-P og David lige kan afklare hvordan hævningen skal ligge. Før vi ser os om så står det hvis 17-20. Ikke særlig imponerende!!. Bedsted, der af de modstandere vi har mødt har haft det laveste servepres i år, formår at få servet os lidt væk i modtagningen og over en bred kam slår vi sår bolde ud.

 

En af forudsætningerne for at Bedsted var med så langt inde i sættet var dog også at vi excellerede vi ikke at have noget servepres i 2. sæt. Servefejl afløste servefejl. Ikke godt nok. Slutningen af sættet bliver fedt og tæt. Bedsted ender med at vinde 34-32 tror jeg efter nogle gode bolde. De kunne have vundet sættet før og vi kunne have vundet sættet før. Bl.a på en netfejl af mig og Laust sender en transitionsbold i loftet. Vi skal nok have disse slags fejl væk på de tætte tidspunkter, hvis vi skal slutte i toppen af rækken og have noget at gøre i eliten (ja der er lang vej, men med en 2. plads i rækken er det jo der vi skal kikke hen for at sammenligne ønskeligt niveau.)

 

3. sæt ligner meget 2. Vi laver lidt færre fejl, dog uden at presse særlig mange 0’er eller 1ér ud af Bedsted.

 

Søren kommer vist på banen her og kommer med god gejst, bedre serve og vundne backspikes ind og gør en forskel. Alligevel vinder vi kun sættet 26-24. Igen har vi perioder hvor vi ikke modtager godt nok, men også perioder med mange 3ére. Vi sætter endnu en 3 points-føring overstyr sent i forløbet. Det må vi bare kunne gøre bedre.

 

David hæver også i dette sæt godt, som han faktisk gjorde i alle de 3 sæt han fik lov at spille. Og det samme kan siges om Jørgen.

 

Før 4. sæt ryger David, Jørgen og jeg på bænken. Af de nye og gamle så bliver Magius inde, efter at været kommet ind sent i 4 med Mads og med sin gejst kommer han ind og gør det godt i 4. I perioder lidt ustabilt og stræbende efter at spille optimalt ryger gratisbolde og modtagninger helt op netkanten.

Ligeved at vinde stort men igen igen igen smides 3-4 bolde. Denne gang dog kun en gang så sættet vindes relativt komfortabelt 25-21 tror jeg.

 

Alt i alt viser kampen, hvor Søren, Magius, David, Mikkel, Jørgen og jeg i perioder spiller over vores gennemsnitsniveau, at det ikke altid er nok at nogen spiller godt i perioder. Vi er heldigvis kommet i 1. division, hvor der skal mere til.

 

Endelig vel lige på sin plads at nævne Mikkels gode spil hele vejen rundt. Han blokker, angriber, spiller forsvar og hæver så det er fryd for øjet.

 

Hvis I vil opleve det selv så kik forbi næste søndag(tror jeg det er) hvor han igen optræder kl 14 og vor vores hus-ninja vel også optræder på slap line.

 

 

Sidst opdateret 10. November 2008
Top!
Top!