KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
H1: Blod, sved, men ingen tårer i ny KSV-sejr! PDF Udskriv E-mail
16. November 2008
Tilføjet af Mads Hoffmann

Så blev det Aarhus 1900´s tur til at komme i KSV-maskinen. Meget sygdom, skader og lignende var ellers optakten til dagens kamp, hvor vi nok har haft det laveste spillerantal til ugens træninger.

Laust var tilskuer med en twistet ankle og David var nede med sygdom, men Asbjørn fik dog come back.

 

I første sæt spiller vi rigtig god volley og har godt styr på Århus i stort set alle spillets facetter. Vi fører hele sættet og der er aldrig tvivl om at vi nok ville trække og sejrrigt ud. Jürgen og Søren havde rigtig god tur i angrebet og fik derfor også størstedelen af hævningerne, hvilket resten af holdet forståeligt nok pointere, med en undertone af utilfredshed, i pep-talken til næste sæt.

 

I andet sæt havde Århus spillet sig lidt mere varme. Kampen bliver mere jævnbyrdig og vi skiftes lidt til at tage føringer. Fornemmelsen på banen var dog at vi nok skulle trække fra når det galt mod slutningen. Vi trak dog aldrig fra, men var heldigvis gode på de to sidste bolde og vandt sættet 25-23.

 

I 3. sæt får Søren, Piphans og Le Miguel og pause og vi får her mulighed for at vise styrken af vores store bredde på holdet.

Idet folk lige skulle i gang, fik Århus lidt momentum is starten af sættet. Vi lader dem dog aldrig trække mere fra end et par point.
Ved stillingen 10-10 er vi på vej ovenpå igen, indtil undertegnede præsterer end af sportens klassikere, ved at flække hagen i forbindelse med at forsøg på et flyveslag.
Det resulterede i en smule blod en del forvirring og kostede os en timeout, hvor Theis tapede og tapede.
Efterfølgende kunne jeg vende tilbage til kampens hede, men en udbedring af skaden der mest lignede et julemandsskæg. Som holdets julefrokostrepræsentant, var dette stunt selvfølgelig bare et led i markedsføringen af samme arrangement
J

Min elegante ulykke havde dog kostet holdets koncentration og vi taber efterfølgende 5 bolde i streg.. Tøffner gør dog sit til at bringe os tilbage i sættet med gode serve og pandekageforsvar, men vi når lige akkurat ikke op og taber 23-25..

 

4. sæt kommer Le Miguel og Søren tilbage på banen mod et Århus-hold fuld af gejst og vi har det svært, da modstanderne kæmper godt og lykkedes med meget. Vi kører derfor faretruende mod et afgørende 5. sæt, da vi blandt andet er bagud 15-11. Dog viser vi hvorfor vi er med helt i toppen af første division og spiller os tilbage til en 25-22 sejr.

 

Men en generelt god kamp der havde alt: godt spil, spænding, blod, sved, ingen tårer, spilletid til alle mand og til slut vores triumferende sejrs-sang/dans: ”Vi skal med KSV på landet..!”. Hvilket ikke engang løgn, når vi næste lørdag drager ud på endnu en af vores fremragende Jyllandsture mod Aabenrå. Lå lå lå lå..

 

Mads

Sidst opdateret 17. November 2008
Top!
Top!