KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
H2 – PVC Lyngby 2 – anonym sejr PDF Udskriv E-mail
17. November 2008
Tilføjet af Anders Holtze Thomsen

Mod puljens for tiden nederst placerede hold var der ikke de store undskyldninger for at sætte points til i søndagen kamp mod PVC Lyngby.

 D1 havde sørget for en fantastisk stemning i Korsgadehallen med deres afklapsning i 5. sæt af de chanceløse modstandere. Den lokal-etniske tilhørerskare tyndede dog desværre en smule ud da os drenge gik på, og vi måtte undvære hjælpen fra den engagerede herre på balkonen, der med autoritær stemme ellers havde talt antallet af berøringer for damerne: 'Eeeeen, tvooooooo, Trreee!'

H2 to var mødt talstærkt op til hjemmekampen med tolv personer i alt, og der var overskud til at alle kunne få spilletid.

Nu er jeg ret ny indenfor det her kamp-volley, så ligefrem at følge med i kampens udvikling, det er der ikke kapacitet til! Men jeg har fået at vide, at vi vandt med 25-15, 25-12, 25-19 J. Visse klagede over, at vi mistede fokus undervejs og ikke spillede op til vores bedste, men jeg synes nu egentlig det gik meget godt. Vi fik ganske vist slået et par bolde ud, og lavet nogle dumme servefejl, men vi slog også hårdt og lavede en del lækre dræberblokader – og så er volley da sjovt!

Holtze

Sidst opdateret 19. November 2008
Top!
Top!