KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
H2: Hunden spiste min kampreferat PDF Udskriv E-mail
23. November 2008
Skrevet af kasseren

Jeg må starte med at beklage for alle, der har ventet så længe for at hører noget om den fantastiske kamp hvor H2 tævede VLI 2!!

Men desværre har hunden spist det... Sorry

Det var en super flot kamp, hvor et par stykker fra H3 og D3 havde taget plads i Idrætshuset for at overvære kampen, men de havde også taget øl med, så der var vist hygge der oppe.

Vi havde lokket formanden til at dømme kampen, han er jo en del af dommmerprojektet, så der burde ikke være noget brok. MEN alligevel var der nogen brok fra VLI2, dog var det ikke noget Erik tog sig megt af, han sagde efterfølgende at han intet kunne hører fra banen, pga. den dårlig akkustik :)

Kampen blev kørt sikkert hjem 3 - 0, selv om det var lidt blandet af nye og gamle spillere, så kom der et godt sammenspil. Den nye hæver på H2 havde på uretfærdig tilbragt meget af de forgående kampe siddende på bænken, men han fik chancen her til at bevise sit værd og med kåringen som dagen spiller, var han meget tilfreds. Jeg tror dog mest de var de 3-4 hæversmash, som alle sad lige i guvlet, som efterlod det største indtryk på de andre spillere. Det er jo ikke noget man har set før på H2 ;)

Den nye center "Holtze" skal lige nævnes, han sende et drøn af en centersmash i gulvet foran 3 meteren og Silas som tævede et par "Pipes" i gulvet...

:) Bo

Sidst opdateret 23. November 2008
Top!
Top!