KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D2: Kampen om tredjepladsen. PDF Udskriv E-mail
23. November 2008
Tilføjet af Jane

D2 mødte i dag på hjemmebane rækkens nr. 3 Lynge Uggeløse. Vores mål var fastlagt, vi skulle snuppe den tredjeplads fra dem…..og det gjorde vi.

 

Søren styrede slagets gang og havde udtaget 12 spillere, da vi forventede hård modstand. Men hvor blev den for alvor hårde modstand af ???

 

Fra kampens start havde vi hele publikumet (Tue) på vores side, og vi var klar til kamp. Første sæt blev tæt, men vi følte aldrig, at det var i fare. Især Ida markerede sig med det ene smukke angreb efter det andet, og sættet kom i hus 25 – 22.

 

Vi forsatte de gode takter i 2. sæt, hvor Lotte med en række gode server hurtigt bragte os foran 5-0. Mette (dagens fødselsdagsbarn) kom på banen og viste, at hun kun bliver bedre i takt med alderen stiger. Med vindende diagonal slag og gode modtagninger i forsvaret viste hun vejen i 2. sæt, som vi vandt 25 – 23.

 

I tredje sæt svingede niveauet mildest talt meget. Sættet blev unødvendigt tæt, men vi hev det hjem 26-24, og så kunne D2 for 5. gang i sæsonen tage en tur med KSV på landet.

 

Stemmerne til kampens spiller blev aldrig rigtig optalt (Kits MEGET gode chokoladekage stjal vist opmærksomheden). Især Ida og Mette blev fremhævet for deres gode spil, men der blev spillet godt over hele linjen.

Top!
Top!