KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
H1: Yndige Københavnere i Sønderjyllands mørke PDF Udskriv E-mail
03. December 2008
Tilføjet af C. Boe

H1’s skoleudflugt sidste weekend til Aabenrå var en noget problemfyldt oplevelse. For at præstere på så højt niveau som muligt, er det vigtigt at rammerne er i orden. Og det var de bestemt ikke denne lørdag morgen… Bl.a. tog det ca. lige så lang tid at få skrevet dette referat, som det tog at køre til Sønderjylland: Lang tid!

 

Efter 6 sejre i 7 kampe har træningerne på det sidste båret præg af stor selvsikkerhed. Måske endda så meget selvsikkerhed at der ikke bliver præsteret på det niveau vi ellers kan. Desuden vælger folk at blive væk på så tvivlsomme grundlag som forstuvede ankler. Så det amputerede mandskab der stillede op kl. 9 lørdag morgen havde ikke haft den absolut bedste forberedelse. Men vi skulle dog også blot møde et hold der kun havde vundet 2 ud af 8 kamp (dog har de været i mange 3-2 kampe, bla. imod vores overmænd fra Hvidovre).

 

Til dagens anledning havde Magius skaffet os en minibus, så selve transporten forløb faktisk upåklageligt. Bortset fra halvdelen af holdets insisteren på at gøre proviantstop i ½ time på vores alle sammens Monarch. David havde været så forudseende at medbringe hans 10% discount kort til Monarch, så ungersvendene svømmede i overdådige retter til indkøbspris!

 

Da vi nåede til Åbenraa var vi egentlig i god tid. Det første vi ser i hallen er 3-5 lokale der bakser med at få nettet op. Da vi er klar til opvarmning ca. 20 minutter senere, bakser, dog nogle nye lokale, stadigvæk med nettet! Da vi skal i gang med smashopvarmningen (15 minutter senere) bliver de netop færdige med at sure nettet fast, bl.a. ved hjælp af adskillige wires bl.a. spændt fast til en tilskuerbalkon. Alle de lokale havde sponserede træningsdragter, men et ordentligt net havde de sgu ikke lige råd til…

 

Fladhøjhallen i Rødekro, Aabenrå er indrettet på den snedige måde at halloftet er formet som et omvendt ”V”. Det endnu mere snedige er, at der hvor der er højest til loftet IKKE er banens midte. Det resulterede bl.a. i at hævningerne konsistent blev for brede til kanterne og for smalle til diagonalen (med omvendt fortegn hver andet sæt…). Desuden lykkedes det ikke for Søren, Lasse og undertegnede at finde ud af hvor midten af banen var når vi skulle modtage, selvom vi havde 4 sæt til det…!

 

Nåh, men efter at have været vidner til at de lokale erstatter dommerstolen med en ”hest” fra gymnastikrummet, efter at have diskuteret hvorvidt vi skulle bruge de nye eller de gamle bolde og efter at have gentaget alle diskussionerne pga. voldsomme sprogforskelle, var vi nu klar til at spille bold.

 

Der er egentlig ikke så meget at sige om kampen. Vi stiller op med 9 mand, dog kun med Søren, Magius og undertegnede på kantpositionerne (Karim var trukket i kampuniformen som gardering). Desuden havde vi selskab af David, Mads, Lasse, Mikkel, Asbjørn og Tøffner. For en gang skyld spillede vi en kamp hvor vi havde problemer i vores angrebsspil. Modtagningerne var egentlig ok, og det var hævningerne vist også, men vi havde problemer med at vinde boldene. Selv Søren havde en off-day angrebsmæssigt, dog med stabile pipes på vigtige tidspunkter. Til gengæld var vi både hurtige og kloge i forsvar, og Aabenrå havde mindst lige så svært ved at side-oute som os. Tilskuere i hallen må have troet at de så dame-volley, for bolden har i gennemsnit passeret nettet adskillige gange pr. bold, men vi lavede færrest fejl og var en anelse skarpere i længden. Desuden blokkede og servede vi lidt bedre end dem og vinder derfor både 1. og 2. sæt med hhv. 25-17 og 25-19.

3. sæt bliver som sædvanligt op ad bakke for os. Vi holdt op med at spille forsvar, modtog lidt dårligere og sønderjyderne fik tro på det. Selvom vi momentvis viser god volley er det ikke nok, og vi taber med 25-20.

 

I 4. tager vi os atter sammen, og selvom det krævede lidt mere energi end 1. og 2. sæt vinder vi dette med 25-21. Alle mand får spilletid og alle gør det fint. At jeg blev dagens spiller er vist mere et udtryk for at der ikke var nogen af os der rent faktisk spillede godt, end at jeg var vild. Af udfordrere til titlen kan dog nævnes Mikkel – jeg får Victor til at glatte mit hår fordi så er jeg herre lækker – Olsen med gode blocks og Lasse – nu har jeg fået et kid, så jeg behøver aldrig sætte mit hår mere – Nielsen med et fint højt modtagningsniveau.

 

Efter den obligatoriske tur på landet (den bliver så meget bedre når man spiller på udebane!) var det tid til en tur til Fleggaard, Madam Poetzsch, Otto Duborg og alle de andre gamle venner. Længe leve Fernet Mentha og Pisang Ambon!

Sidst opdateret 05. December 2008
Top!
Top!