KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
D3: Neeeeederen - tæv af bundskraberen Korsør!! PDF Udskriv E-mail
12. December 2008
Tilføjet af Sara

Hovsa... vi tabte da vidst lige til bundskraberen Korsør...og det så IKKE særlig elegant ud... (25-21, 25-20, 8-25, 25-17).

 Vores største fejl var nok, at vi havde undervurderet damerne fra Korsør. Vi mødte nemlig et hold, der ikke blot var lige ’et par’ år ældre, som tilsyneladende nåede alt, som spillede unfair meget af tiden (2 berøringer) og som fejrede deres sejr med JULEØL OG SMØGER (da var klokken også allerede 12), men som faktisk også havde RIGTIGE TATOVERINGER!!

Men men, nu skal man jo ikke hænge sig i de forkerte detaljer, i stil med hvem der vandt. Dagen bragte nemlig også momenter af storhed, ynde, elegance og dejlige oplevelser.

Det de fleste af os nok vil huske bedst er, at en tilskuer (der var 3) med ret høj stemme proklamerede: ”Ja, men der er jo heller ikke én af de KSVere som er over 30”..... Den lader vi lige stå et kort øjeblik...Nej, ved i hvad, vi tager den lige igen: ”Ja, men der er jo heller ikke én af de KSVere som er over 30”.

Af andre højdepunkter kan for det første nævnes at turen derud for nogles vedkommende foregik i Birgittes (lånte og nu stjålne) Chrysler Sebring 2,7 aut. Limited Cabriolet, V6 motor, 188 HK, 18” alu, læderkabine, kopvarmer, klimaanlæg, tonede ruder – streeeeet credit!!!. Andre kørte i Betinas (lånte) Citroen C1... For det andet blev vi i indgangspartiet mødt af en fin plakat, der annoncerede vores kamp den dag – man må jo undres over, at der så ikke var flere i hallenJ For det tredje fandt vi ud af, at man i Korsør staver volley uden det ellers ret benyttede e, altså volly. Og sidst men ikke mindst, så skal man huske, at i Korsør kommer vandet ALTID ud af bruseren ved siden af den du trykker på.

Kampens spiller blev Anne S (som servede 14 server i træk i det ene sæt vi løb med), i skarp konkurrence med tre andre. Astrid løb med detaljen, og, må man sige, sikke en detalje. Aldrig er den nemlig tidligere blevet givet for at forsøge at vinde kampen ved at råbe ordet ’PØLSE’ i håbet om at kunne distrahere, når modstanderen skulle serve.

PS. Tak til pigerne! -  fordi jeg måtte få æren af at skrive referat af en kamp som ingen har lyst til at tale om (heller ikke Mette) og som nogle får en middel til svær depression af at tænke på....

:-) Sara

Top!
Top!