KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 75 gæster online.
D3 i overbevisende sejr mod KV61 PDF Udskriv E-mail
14. December 2008
Tilføjet af Birgitte G. Jensen

Søndag eftermiddag var D3 klar til at møde KV61 i Hillerødgadehallen ....og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om at KSV's damer ville løbe af med sejren.

Første sæt vandt vi 25-17, andet sæt 25-18 og tredje sæt 25-17.

Vi vidste vi var bedre end KV61, men mareridtet i Korsør var stadig i frisk erindring og spørgsmålet var hvorvidt træneren turde foretage udskiftninger med risiko for at forpurre det gode, sikre spil. Træneren var heldigvis iskold og disponerede med sikker hånd over samtlige spillere, så alle med rette kunne sige at de havde været med til at vinde kampen. Og alle spillede prima - og sejren var så suveræn at kampen næsten var kedelig at spille. Dog var der selvfølgelig underholdende D3-elementer som Trines rullefaldsmodtagning, hæver-Rikkes adskillige serveesser, samt sidstnævntes udprægede fair play-ånd.

Fair play-ånden som åbenbart ligger Rikkes hjerte nært, kom især til udtryk i andet sæt hvor alle D3-spillere var på vej ud af banen i den overbevisning at sættet var vundet efter at KV61 havde slået bolden ude. Direkte adspurgt af modstanderne om hvorvidt Rikke havde haft touche, kunne hun ikke få sig selv til at lyve og vi måtte en tur på banen igen og tage det sidste point.

Kampens spiller blev Betina for supergode angreb og meget skarpt netspil, som ikke gav staklerne fra KV61 mange chancer. Dagens detalje gik OGSÅ til Betina for det selvsamme spil.

Og med et velplaceret lob af Anne S. blev kampen vundet og D3 kan nu holde juleferie fra turneringen og hermed ønskes god jul fra alle os på D3 til alle jer!

/Birgitte

Sidst opdateret 15. December 2008
Top!
Top!