KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
H1: Kedel"ig" Hallen PDF Udskriv E-mail
15. December 2008
Tilføjet af Laust Hjortkjær

Efter en længere periode uden kampe og nogle skader hos forskellige spillere var det så blevet tid til at møde Frederiksberg.

 

Kampen skulle finde sted i kedelhallen, hvor der ikke er så forfærdelig langt fra baglinjen til bagenden af hallen, hvilket gjorde det en smule svært at springserve. I første sæt starter Søren på diagonalen eftersom Jørgen blev skadet til træning i torsdags og afbud fra Magius. Det var en sløj start hvor intet rigtig fungeret i vores spil. Modtagningsspillet var lidt svævende. Hævningerne ustabile. Og angrebene ikke eksisterende i det de enten blev pillet i Frederiksberg-forsvaret eller slået i nettet. Det skal dog siges at Frederiksberg igennem hele kampen kæmpede utrolig bravt i forsvaret og var hele 3 gange i løbet af kampen over på vores side og smide bolden tilbage på deres banehalvdel, hvorefter de kunne få den slået over til os. Desværre kunne vi ikke straffe det og vi taber første sæt. Allerede fra starten af sættet kom vi bagud 7-2, så det var op af bakke under hele sættet. Vi fik dog kæmpet os tilbage til ca. 18-18 men så træk de væk fra os igen og vandt med nogle pinde (husker ikke hvor mange).

 

I 2. Sæt bliver jeg så sat ind på diagonalen og Theis og Bo fortsætter stadig på kanterne. Vi begynder at spille en lille smule bedre men det halter stadig med at få smidt gratis boldene helt op til hæveren samt at få styr på forsvaret hvilket vi aldrig rigtig fik. Det var som Frederiksberg lige havde mange små marginaler med på deres side, og i stedet for at det blev en kill-block (som det jo plejer) så vandt Frederiksberg den på touch-out. Det virkede heller ikke rigtig som om der var det mentale flow i holdets spil. Den der mente der hænger over os, at vi skal nok vinde sættet. Dette kunne evt skyldes at holdet ikke har spillet kamp i næsten en måned og en del skader hos forskellige (undertegnet blandt andet) har resulteret i spillermangel til træning.

 

I 3. sæt bliver Søren sat tilbage på diagonalen og jeg ryger ud på kanten sammen med Theis. Frederiksberg begynder at slappe lidt mere af, imens vi begynder at få tur i modtagning og angrebsspillet. Centerne begynder at slå den hårdt ned og vi kommer også rigtig godt af sted og vinder stort i sættet. Tror Frederiksberg fik 15. Det gode humør bevirker også at vi gør det udmærket i 4 sæt. Der bliver skiftet en del ud i løbet af kampen hvilket desværre går ind og påvirker vores rytme som aldrig helt var der, heller ikke i de sæt hvor vi vandt. Jeg mener at Tøf på et tidspunkt kommer ind som diagonal i stedet for Søren. Mads og David pendler også lidt ind og ud, hvilket nok bevirker at rytmen aldrig rigtig stedfæster sig. Sættet bliver dog vundet og vi skal ud i det dramatiske 5. sæt hvilket vi aldrig har tabt.

 

 Desværre kommer vi ikke særlig godt fra start og Frederiksberg lobber sig til mange point som ikke én KSV spiller går efter. Dog er vi rigtig gode til at informere hinanden om modstanderen intentioner med at lobbe bolden over os. Vi kommer bagud 9-4 og 13-8 tror jeg nok og selv om vi kommer igen og Søren ellers server os godt på vej ender kampen desværre med at jeg slår en pipe i nettet og vi taber 5 sæt for første gang og 2 point der ellers kunne skabe større afstand til forfølgerne på 3 pladsen. Et ærgerligt nederlag hvor vi må erkende at vi ikke var bedre end dem PÅ DAGEN!!

Laust

Sidst opdateret 19. December 2008
Top!
Top!