KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 25 gæster online.
H2 i oprykningsspillet PDF Udskriv E-mail
15. December 2008
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

KSV.2 vs Hillerød 3-1 (11-25), (25-17), (25-15), (25-14)

 

Så var det blevet tid til den sidste kamp i efteråret for heltene fra H2 og svendestykket stod mod et modent Hillerødhold. Kampen som helhed illustrerer meget godt hvordan vores sæson har forløbet. Hillerød starter med at have alle mand klar 7 min før smashopvarmingen, og om det var en del af det psykiske spil vides ikke, men i hvert fald er vi heller ikke klar. Hillerød vinder mellem 5-10 reelle bolde i første sæt og resten sørger vi selv for at skyde ud, i netkanten eller bare lade falde ned mit på banen. Når det kombineres med en manglende gejst i en meget tom Korsgadehal er der ikke ret meget at komme efter og vi starter med en regulær røvfuld 11-25.

 

2. sæt starter igen meget nervøst, men en udskiftning og et par gode timeouts fra Boye gør underværker og vi får vendt moralen, gejsten kommer tilbage og herefter viser vi det spil og høje niveau vi ved vi kan. YES SIR!

 

Da Holtze samtidigt finder ud af at man bare skal hoppe højt for at vinde sine bolde (inkl. to slamdunks på 1½ meteren), og Hjorten kan vinde sine bolden fra en lidt uvant plads som diagonal ved at loppe, kører det hele bare på skinner. Når forsvaret samtidigt ligger vandret med pandekager og feberredninger og samler alt op er det jo en fornøjelse at spille volley.

 

3. sæt starter tæt men ca. midtvejs får vi knækket Hillerød og med gode modtagninger, smash, lob, servepres og ikke mindst gejst formår vi at holde niveauet hele vejen hjem gennem 4. sæt.

 

Alt i alt en god kamp at slutte første halvdel af sæsonen på, og se at vi godt kan når vi vil, selvom der stadig er en masse vi kan arbejde videre med. Desværre var vi ikke helt klar, og vi fik ikke selvom afgjort om vi kom i oprykningsspillet, men heldigvis flaskede resultaterne sig sådan at vi blev nr.4 og får et point med over i den sjove halvdel af danmarksserien.

 

2-3 hæst

God jul

Jesper

 

PS.: Beklager at I måtte vente så lang tid inden referatet kom, men mit tastatur syntes lige det skulle have en ”kaffepause”  L

Top!
Top!