KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 82 gæster online.
D3 Var juleferien for lang? PDF Udskriv E-mail
11. Januar 2009
Tilføjet af Nana

I hvert fald startede dame3 året med et nederlag til topholdet Lyngby...

Vi var inden kampen blevet mindet om at Lyngbý var et hold med stor rutine og en meget lav fejlprocent, så vi skulle være tålmodige og lægge hårdt pres på både server og angreb..

Vi var 13 piger afsted- 10 spillere, to små heppere og vores coach Mette. Vi var alle fulde af gejst ved kampens start og var klar til at vise Lyngby, at vi ikke var kørt forgæves til forstaden.

Men ca. to min. inde i kampen, spørger Anne lidt forsigtigt dommeren om vi ikke godt kan stoppe tiden, da vores hæver Jannie har vredet om på foden. Det er desværre så slemt, at hun er ude resten af kampen. Rikke kommer ind i stedet og spillet går videre. Hele første sæt er Lyngby foran, men til sidst får vi, med hjælp fra Betinas kanon server, reduceret lidt og sættet ender 25-23.. (alle resultater er ca. tal, da jeg ikke er særlig skarp til at huske sådan noget)

Andet sæt kan jeg ikke rigtig huske, men vi har fået 3 tilskuere mere, som efter nogle fadøl hepper og synger, hver gang ksv laver noget godt, det gav lidt gejst, men desværre ikke nok og vi taber også dette sæt 25-17?

3. sæt kommer vi rigtig godt fra start og vi fører med 6-7 point. Anne server Lyngby helt ud af banen. De popper et hav af bolde i træk og den første bold der kommer tilbage, ender med en lang duel, som slutter til vores fordel. Vores nye centerspiller Camilla gør det rigtig godt med både blokader og sindsyge redninger, som vi andre havde set i gulvet for længst. Hun vinder dagens detalje for netop en af disse bolde. Vi vinder sættet rimelig overbevisende.

I 4. sæt er det nu vores tur til at komme bagud fra start, men lidt inde i sættet får vi udlignet lidt, bl.a med hjælp fra gode server og nogle backspikes fra Helle, som er eliten værdig :) Desværre laver vi alt for mange dumme fejl og ender med at tabe sættet 25- 23 igen tror jeg (I må ikke hænge mig op på det)

Anne vandt titlen som dagens spiller for at have været en stabil spiller med gode angreb, modtagninger og ikke mindst server.

Til sidst vil jeg slutte af med at rose Trine for hendes suveræne kanelsnegle, Helle V for hendes store ansvarsfølelse med at få bragt vores skadede spiller sikkert hjem, Mette fordi hun kom og coachede på trods af sygdom, Rikke for at træde til og spille 4 sæt uden mulighed for at blive skiftet ud (desuden vil jeg også nævne hendes gode enmandsblokade, som egentlig havde fortjent mere end en parantesplads) Og Birgitte for at være tålmodig og bidrage til en god stemning.

Håber ikke jeg har glemt at nævne nogen, men ellers er jeg sikker på at du var både god og lækker på banen ;)

Sidst opdateret 20. Januar 2009
Top!
Top!