KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
H1: Vigtig sejr i Topopgør PDF Udskriv E-mail
13. Januar 2009
Tilføjet af Søren K
De friske fyre fra Herre 1 var tilbage efter en lang julepause, og  klar til at tage imod rækkens nr 3 Lyngby. Juletræningen har været fokuseret på at oparbejde eksplosivitet og hvide fibre ved at minimere træningsindsatsen. Denne taktik lykkedes til fulde selvom det tog 5 seje sæt at få hevet sejren hjem over de rutinerede herrer fra Lyngby. Vi var uden Piphans, som Boe skadede inden jul for at få mere spilletid og teis der læste til eksamen. Til gengæld dukkede Kåre "cumshot" Wenzel op, men desværre uden sko :)
 
Start 7eren hed: David, FC Fyn, Tøff, Magius, Søren, Asjørn og Lasse.
 
Kampen startede sådan lidt blegt uden den store tænding og var gennem det meste af første sæt foran med et par stykker, uden at spille prangende. Omkring 18 flunker vi dog vores modtagning fuldstændigt og taber sættet ret klart.
 
2. og 3. sæt vinder vi ret klart, og ret ukarakteristisk for Lyngby laver de stimer af fejl i begge sæt der egentlig gør det ret nemt for os at vinde dem. Samtidig begynder både Tøffner og Pav der er kommet ind at sluge i blokaderne, og på et tidspunkt formår tøff at blokke en kantspiller fra Lyngby en 4-5 gange i træk.
Samtidig har jeg selv fået gang i pipen, og Fuldmægtig Kaptajn Boe er kommet ind og vinder vigtige bolde fra pos. 4.
 
4.sæt fortsætter vi egentlig i samme stil, men lyngby opper sig, spiller bedre og holder sig hele tiden et par point foran. Vi er oppe og helt lige omkring 20-20  men et par servefejl, et par missede transitionsbolde gjorde bl.a. mig så frustreret at vi smed et par sideouts væk og derfor tabte sættet.
 
5.sæt Fuld gas fra start. Jeg husker at serve et par gange hvor vi får lukket godt i blokken og får os et godt forspring. omkr 10-7 til os finder Kaptajnen dagens momentum-slag. Laust spiller godt forsvar, dog ud mod pos 2 og stolpen hvor David får hævet den op til en pipe, og Boe slår den bedste pipe jeg nogensinde har set ham slå... bedst når det gælder ! Dette knækkede lyngby, vi kom foran 14-9, poppede et par stykker og lukkede til vistnok 15-12.
 
Fed kamp at spille, der var godt humør og rimeligt spil, og lyngby er et godt hold at spille mod. Vi laver stadig lidt vel mange fejl, og der var ret mange grimme misforståelser med bolde der faldt i jorden. Men altså også en del godt spil.
Derved er vi på 8-2, og er efterhånden i reel fare for at rykke op hvis vi ikke passer på !
 
Ass Jack !
 
/søren
Sidst opdateret 14. Januar 2009
Top!
Top!