KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
H2 fortsætter med at nedlægge tophold PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2009
Skrevet af Libero-Jesper
Herre 2 var i søndags i Himmelev for endnu en gang at få det maksimale ud af en volleykamp, mere om det kan læses længere nede. Efter at have besejret Frederiksberg 3 ugen før i en maratondyst, var de unge H2-gutter opsat på at vise, det ikke var en tilfældighed. 

Hvad der så gør, at vi atter engang skulle starte med at komme bagud 1-6 rækker ud over min libero-forstand, men that’s a fact, og det betød at vi halsede bagefter i hele første sæt og aldrig nåede at komme helt op. I stedet kunne det rutinerede Himmelev-hold spille deres spil og forholdsvis ubesværet køre sættet hjem 22-25...skoij 

Andet sæt begynder bedre, vi kommer foran og slår nu også bolden ind på banen – juhuuu – og når samtidig Jakob og Holtze-ved-nettet blokerer kuglen tilbage i synet på Himmelev, er det H2 som nu styrer og fører sættet. Lidt spøjse dommerkendelser og deraf norsk brok, er lige ved at slå os ud af kurs, men vi holder hovedet koldt (læs: stabile modtagninger J) og vinder 25-23. 

I trejde sæt spiller vi noget af det bedste volley overhovedet i hele sæsonen med angreb fra alle vinkler via sprøde modtagninger og kælne hævninger, så Boye på sidelinjen jo nærmest fik en lille klump i halsen J. Læg dertil at Nikolai kommer ind med de kolde glasben og blokker alt hvad der er værd at blokke, løber Himmelev tør for muligheder, og de ender med at få en røvfuld på 25-12. 

Så skulle man tro at et udkørt Himmelev-hold var lukket ned i sækken, men nej..H2 vil have noget for kontingentet, så i stedet for at køre dem over, laver vi så fuc..ing mange fejl, at vi giver sættet væk – 13-25 og en ny femsætter blev nødvendigt. 

I modsætning til Frederiksberg-kampen, føler vi dog ingen trang til at gøre denne mere spændende end nødvendigt. Vi viser igen, at vi er det bedste hold på banen – spiller op til vores niveau, og så kunne Himmelev’erne på den anden side simpelthen ikke være med. Jeg kan ikke huske detaljerne, men lovede at skrive Peter lavede en pipe af en anden verden...Bujakasha!

Top!
Top!