KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
D3: Hattrick til Dame3 PDF Udskriv E-mail
08. Januar 2006
Tilføjet af Rosenberg
VLI 1 - 3 USG : 30 - 28, 18-25, 12-25, 11-25

For tredje gang i denne sæson mødtes i de to hold og for tredje gang var udfaldet en overbevisende sejr til USG. Med kun 8 spillere til start (inklusiv en 50 % skadet hæver og en kant med efterveer fra en influenza) var det krævet at samtlige spillere skulle spille op til deres bedste, da udskiftninger var en stort set umulighed.

Kampen var altafgørende i den forstand at vi med et nederlag, med stor sandsynlighed kunne have vinket farvel til en oprykning. Men med en sejr over 2.holdet(!!!) i bagagen fra torsdagens træningskamp, var der store forventninger til udfaldet af dagens kamp.

Det var dog med en mindre selvsikker attitude vi gik ind til første sæt, og en mængde personlige fejl, gjorde det let for VLI at spille relativ pæn volley, og bringe sig komfortabelt i front. Ved stillingen 17-11, begyndte et andet billede dog at vise sig; serverne blev skarpere, angrebene mere velovervejede, men ikke mindst holdets kendetegn; det solide og fightende forsvar, begyndte nu at fungere. Det var rent faktisk kun en grum dommerfejl ved stillingen 25 - 26, der afholdt os fra at løbe med en 3-0 sejr. Istedet kunne VLI med hiv og sving trække sættet hjem i overtiden.

2.,3. og 4. sæt kan opsummeres sammen, da billedet var meget ensidigt. Pynten blev pillet af VLI med et tårnhøjt servepres, hvor specielt Tina og Mette formåede vride selvtilliden ud af VLIs modtagning/libero. Tina med sine Projektilserver og Mette med de variede og præcise. At alle 3 sæt blev afgjort inden for 1½ rotationsrunder, fortæller meget om det stabile forsvarsspil, der blev præsteret. Forsvaret blev blandet andet manifesteret ved Hanne, der virkelig har fået hævet bundeniveauet og idag leverede en god fighterindsats. Hele holdet udviste generelt stort overblik og alle på banen forstod at tage ansvar når det var nødvendigt, men også at overlade det til andre, hvis det var påkrævet. Det stabile forsvar gjorde arbejdet nemt for Therese, der med meget få undtagelser spillede en pletfri kamp -og specielt i de sidste to sæt var det en nydelse at se på. VLI-blokaden blev spillet tynd gang på gang, og gav plads til at Tina, Marie, Mette, Anne, Nina og Hanne alle kunne vinde pointene!

4. sæt gav spilletid til Nina, der kvitterede med at spille utroligt stabilt både angrebs- og forsvarsspil. Hun kom hurtigt ind i det livlige forsvarsspil, og var med til at sikre et af sæsonens største sætsejre.

Som det fremgår af referatet er det en yderst tilfreds træner, der med glæde en anden søndag vil stå op kl. 8 for at se endnu sådan en gang volley.

Ironisk set, var det 1. sæt, der egentlig var det vigtigste sæt for os. Her viste holdet stærk moral, og kom tilbage efter at have nede med 6 point. Der blev vist en indstilling vi kan - og bør - tage med os videre til de kommende kampe.

Til sidst en tak til Sisse, der trods skade, stod tidligt op, og var med til både at give god opvarmning og til at give support til holdet.

/Kasper

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!