KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
H3 - Enghave VK.2: ikke værd at skrive hjem om PDF Udskriv E-mail
23. Januar 2009
Tilføjet af Lars Høyrup Jensen

...men vi gør et forsøg alligevel:

H3 så frem til en revanche mod Enghave, som i efteråret på hjemmebane havde taget en 3-1 sejr mod KSV’erne. Nu var der kommet nye boller på suppen på H3: Færre udtagne til kamp, mindre hyggevolley, flere sejre, lød 2009-parolen på.

Ikke desto mindre kom Enghave bedst fra start i første sæt. Med en cocktail af sløve lobs og halvprovokerende tilråb fik de forvirret især H3’s forsvar, der ikke stod deres bedste dag på banen. Enghave holdt forspringet sikkert og tog sættet 25-13.

Andet sæt tegnede pointmæssigt bedre for H3. Et par udskiftninger havde tilsyneladende hevet KSV’erne ud af deres tornerosesøvn. Til gengæld begyndte KSV’erne at krydre deres spil med manglende blokader og en stribe servefejl, så Enghave relativt uproblematisk kunne tage sættet 25- 16.

Tredje sæt startede med bedre takter fra H3. Skarpere spil og mere intensitet – det lignede næsten volley. Til gengæld havde KSV’erne lidt utur med hensyn til at hive pointene hjem, og Enghave lagde sig atter i front. Timeouts kunne ikke reparere, og H3 måtte se sig slået med 25-12 i tredje sæt og dermed også acceptere for forårssæsonens første nederlag.


Sidst opdateret 24. Januar 2009
Top!
Top!