KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
H1: The Superbowl Effect! PDF Udskriv E-mail
03. Februar 2009
Skrevet af Kristian von Magius

H1 tog i weekenden imod de resultatsmæssigt udhungrede knøse fra Randers.

Og hvis ikke de havde konsulteret deres GPS et par ekstra gange, ville de nok være blevet væk i det indre Nørrebro..

For ligesom at understrege at det er den hårde del af Kbh de var kommet til, hang der på skodderne for den lukkede indgang en seddel hvor der stod at hallen var lukket på grund af situationen i kvarteret.

Forklaringen fra hallens personale gjorde det ikke bedre: man havde valgt at alle de lokale drenge ikke skulle komme ind i hallen. Ikke fordi de var bange for at de skulle lave ballade men fordi man var lidt bange for dem der ville skyde efter dem! 

Men H1 har jo spillet her mange gange før, så vi tog det som ”business as usual”.
Og det skulle vise sig at være en god taktik.
Omend Randers ret beset faktisk har nogle store drenge på holdet, så er volley jo som bekendt en holdsport. Hvis modtagningerne ikke følger med, er det unægteligt lidt svært at spille godt.

Og når nu H1 formåede at holde The Boe ude af kampen så han ikke kunne gøre skade (..på sig selv..), var vejen klarlagt til godt spil på vores side af nettet.

Faktisk havde vi det til tider næsten lidt for godt.. Vi præsterede ihvertfald over flere omgange at smide meget komfortable føringer lige ud af vinduet.
Heldigvis havde Søren taget servearmen med, og fik lært Randrusianerne lidt om hvordan man laver popkorn. En stime på ca 8 point med en timeout på midten er altid rare!
;)

Sjovt nok så det også ud som om at Pipe (hurtig backspike på midten) ikke er noget man træner med i Randers..? Det kan også være derfor at Sørens arm var varmet godt op til serv idag.. Ihvertfald var der et par stykker ”bar røv” til kanterne der.
Eller også var det bare fordi Mads havde umanerligt godt styr på hvor han skulle hæve bolden hen.

Alt i alt var det en god dag for KSV-drengene i hallen, og Randers kunne tage hjem til den del af Danmark der er landfast med tyrkiet, uden nogen sæt.

OG så var der jo Superbowl!
Mange fandt vejen forbi i løbet af aftenen hos Casa Magioso hvor der var linet op til Super Sunday.
Selv Piphans kom ud af sit skjul, hvor han har siddet i 2 måneder og plejet sin ankel (undtagen når der er fest i gaden selvfølgelig..)Som afsluttende note kan gives lidt trivia:
Hvis H1 spiller volley på Superbowl Sunday, bliver Magius dagens spiller!
(baseret på 5 års data)

 

Sidst opdateret 11. Februar 2009
Top!
Top!