KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
Rødovre – H3: Bedre takter, samme udfald PDF Udskriv E-mail
07. Februar 2009
Tilføjet af Lars Høyrup Jensen

Den 24. januar 2009 mødte H3 Rødovre på udebane. En sejr var tiltrængt: Dels som revanche for 1-3 nederlaget mod Rødovre i efteråret, dels som oprejsning efter den noget fesne indsats mod Glostrup ugen forinden.

Gejsten var høj hos H3 allerede fra opvarmningen af, og den blev kun styrket yderligere af de tunge Rammstein-rytmer, der kom fra nabohallen, hvor de lokale styrkeløft-mesterskaber blev afviklet.

Første sæt viste et helt andet H3-hold end ugen før. Holdets spil var præget af gode, stabile modtagninger, hårde angreb og ikke mindst kampgejst. Alex, der vanligvis er diagonal, blev sat til at tage centerrollen som stand-in for sygemeldte center-Søren, og det klarede han i imponerende stil. På trods af en smule gummiarm i slutningen af sættet, tog H3 sættet med 25-21 og var dermed kommet rigtig godt fra start.

Og hvad er det så lige, der sker for H3, når nu det hele går så fint? Nerver, ladhed, manglende fokus? I andet sæt slækkede H3 i hvert fald på angrebspresset, samtidig med at Rødovres hæver på trods af sin fremskredne alder øgede tempoet betydeligt (og satte H3’s blok til vægs flere gange). Trods ivrige pep-talks fra træner-Bailey i time-outs’ene magtede H3 ikke at hænge på og tabte sættet 16-25.

Billedet var desværre det samme i tredje og fjerde sæt. Øget tempo i hævningerne fra Rødovre samt markant flere fejl fra H3 betød tabte sæt (16-25 og 14-25) og dermed kamp.

Det var naturligvis en skuffelse at tabe kampen efter sådan en god start, MEN, men, men H3 har bestemt også positive ting at tage med hjem. Modtagningerne, der har været lidt af en akilleshæl for holdet, sad rigtig pænt hele kampen igennem, og kampråbene og -gejsten var klart forbedret. Så trods nederlaget: En sjov kamp at spille.

Sidst opdateret 07. Februar 2009
Top!
Top!