KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
Herre2 tog pligtsejr PDF Udskriv E-mail
09. Februar 2009
Tilføjet af Kaptajn phjorth
Herre 2 viste, hvordan skabet skulle stå på en eller halvsløj dag

Efter at have slået en del af de nærmeste konkurrenter, var turen kommet til et af rækkens bundhold Lyngby. Og som coach Magius sagde inden kampen, så kan KSV ikke lide Lyngby - så de skulle have tæsk.

Første sæt blev de kørt pænt over. 25-17 og så mente coach, at Lyngby var i knæ, idet de kun var seks spillere mod vores 11. Men Lyngby skal man åbenbart aldrig afskrive før den sidste bold er smadret i gulvet. Så inden vi fik det hele til at fungere rigtig godt med nye spillere på banen, havde Lyngby fået et fint forspring, som vi ikke kunne hente. Vi tabte sættet 25-21.

Tredje sæt fik vi igen has på Lyngby-drengene. Om det var coach Magius' skræmmekampagne med fysisk afstraffelse, der igen blev vagt til live eller vi bare fik tingene til at fungere bedre, er svært at sige. Men vi begyndte at spille bold igen - Godt bakket op af dame1, dame3 og herre3 spillere! Tak for støtten! Og den var der brug for i et sæt, hvor det var møgtæt på, at Lyngby kom op og fik overtaget. Men Hastrup - holdets flyvende læge (bogstaveligt talt) steg til vejrs og slog bolden ned til en sætsejr på 25-23.

Dermed VAR Lyngby nede og fjerde sæt var et spørgsmål om, hvor meget vi ville vinde og hvor godt vi kunne afslutte. Vi vandt 25-19.

Overall var det vist det, man kalder en pligtsejr, som vi dog kom til at arbejde for. Vi tog måske en smule let på opgaven og var ikke helt skarpe på vores angreb, som vi ellers plejer at være. Til gengæld var forsvaret ganske fint. Libero Jesper fik gravet en masse gode bolde op, som nærmest var mere end afgjort. Og Jakob lavede flere gode blokaktioner både som centerblok og arbejdet ude på kantblokken.

I næste uge venter Hillerød, som vi slog i efteråret. De skal slås igen, hvis vi skal bevare vores 2. plads i rækken...

Sidst opdateret 09. Februar 2009
Top!
Top!