KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
H1: Topbrag i herrernes førstedivision PDF Udskriv E-mail
14. Februar 2009
Tilføjet af Lasse
De lækre drenge fra KSV H1 stod over for rækkens tophold Hvidovre.

Ksv H1 vs. Hvidovre

Solen strålede – det var årets første forårsdag. ”Der er noget stort i luften” proklamerede Pau, holdets egen ninja, inden kampen. Hvidovres drenge befandt sig inden opgøret som eneste hold i 1. division over os i tabellen, og det var vi selvfølgelig opsatte på at ændre på. Tre træninger i ugen op til, og bunkevis af lækkert hår var blevet indkaldt som våben op til topdysten. Oplæget var præget af skræmmende taktisk indsigt i modstanderens spil, men ikke mindst af en unavngiven persons kommentar om at ”Det kan godt være de kan spille volley, men de er stadig bare en flok grimme forstadsdrenge fra en lige så grim forstad.”

Som opvarmning viste Hvidovres tredjehold i skøn symbiose med et ditto Frederiksberg-hold hvordan volley skal spilles, så vi var noget nervøse inden kampstart. Kunne vi leve op til den fine opvarmningskamp? Måske gik det i højere grad Hvidovres spillere på, for de var da langt fra storformen i første sæt. Med et hav af servefejl fra deres side, og stabilt spil fra vores, forsvandt spændingen hurtigt ud af sættet. De fik noget lignende 16-20 point, og sættet var aldrig i fare.

Som det så ofte sker, vendte kampen på hovedet i andet sæt. Det var i stedet os der lavede stimevis af servefejl, og transitionsspillet som ellers havde god rytme i første sæt, var nu af langt mere svingende kvalitet. Søren måtte undervejs vige pladsen for Captain Boe, men fint spil fra hans side var ikke nok til at vende udviklingen. Hvidovre tog sættet ligeså let som vi havde taget det første.

Tredje sæt blev langt mere tæt, men desværre endte det ud til Hvidovres fordel. Ved stillingen 23 -24 havde vi ellers sætbold, men manglede nerverne til at tage det hjem. Måske er det forskellen på de to hold; Hvidovre har over en lang årrække været vandt til tætte kampe, mens vi, i hvert fald som hold, er langt mere uerfarne. Efter udligning til 24-24 blev det hurtigt til Hvidovre sæt-sejr 26-24 eller 27-25 – sætbolden vundet på en fesen net-ruller serv.

Med nederlaget i tredje sæt gik gejsten lidt af de lækre drenge fra KSV. Fjerde sæt blev aldrig rigtig tæt, og vi formåede ikke at presse Hvidovre. Vores spil var stadig fyldt med servefejl, mens Hvidovre på dette tidspunkt af kampen havde indset fordelen i at undgå dem. Og selv om det kostede lidt på servetrykket, modtog vi ikke bedre – tvært i mod. Vi spiller egentlig en fin kamp, men med stimer af servefejl og ueffektivt transitionsspil, tja så vinder man ikke en topkamp i 1. division.

På en dag, hvor de fleste ellers spillede rigtig fint, måtte vi således desværre se os slået af Hvidovre for anden gang i sæsonen. Næste weekend gælder det så drengene fra Amager, og hvis oprykningen skal holdes inden for rækkevidde, er det en kamp der skal vindes. 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret 27. Februar 2009
Top!
Top!