KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
D2: USG's 2. damer kom godt fra start i det nye år. PDF Udskriv E-mail
08. Januar 2006
Tilføjet af Tue Hvass Petersen

Med en placering som bundprop i DSD, var Grøndal EV 2 absolut et hold vi skulle slå. Undertegenede var derfor heller ikke speciel nervøs op til kampen. Det eneste der kunne skabe lidt ridser i lakken var måske, at Grøndal havde været til Korsør stævne hele weekenden og derfor kom med en masse gejst og larm.. .Amager Wannebees....

Men faktisk viste det sig at USG pigerne tog stemningen med ophøjet ro. For første gang i denne sæson var der på intet tidspunkt panik på. Vi spillede stabilt i alle spillets faser og hev en sikker 3-0 sejr i land. Vores kantspillere var alle utroligt stabile og vandt rigtig mange af deres bolde. Samtidig havde vi igen fået Katja med som hæver, hvilket var utrolig rart, fordi vi så havde muligheden for at skifte lidt rundt på denne plads. Katja og Rikke delte pladsen i dag, og begge gjorde det utrolig fornuftigt. Det var tydeligt at Rikke var rigtig tilfreds med at se et sæt fra sidelinien, og få et pusterum engang imellem. Hun spillede en af sine bedste kampe, med fine stabile hævninger og rigtige valg hele vejen igennem. Det er også tydeligt for enhver på holdet, at det er fuldstændig rigtigt at Katja har valgt at gøre comeback. Hun var fået kræfterne tilbage i den veltrænede arme.. ( med eller uden appelsinhud :-) ), og det var en stor fornøjelse at have dig tilbage K.

På en dag hvor spillet så fornuftigt ud er det svært at koge meget mere suppe på kampen. Carina blev kampens spiller. Meget fortjent eftersom hun lige viste Grøndal pigerne hvordan man tyrer rigtigt når bolden bliver spillet gratis over tæt på nettet.. ;-)

Der var dog mange om buddet til kampensspiller. Line og Lisbeth F spillede også begge en fremragende kamp. Sidst i 3. sæt fik Ea også lige vist hvordan en slaghøjde på 2.80 er god når man får en bold der ligger tæt på nettet. Det vil vi gerne se mere af.

Det værste ved kampen er egentlig kun at jeg har fået "Fuglen Flemming sangen" på hjernen... tak for en fantastisk sang Fazila.

2-3 Tukan aka "flemming the fugl"

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!