KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
H3: Optur, nedtur, optur...og så ned igen! PDF Udskriv E-mail
17. Februar 2009
Tilføjet af Alex Boje

5. sæt igen igen, og igen kun 1 point med hjem :(

Morgenmatch på Frederiksberg

I søndagens match var nøgleordene: Gab, dobbeltslag med én hånd, op- og nedture og 1 point ud af 5 sæt.

Kampen var programsat til kl. 9, og guderne må vide hvorfor! Vi kan ihvertfald hurtigt blive enige om, at det er lidt tidligt på en søndag til en volleykamp. Men vi havde nu blod på tanden alligevel. Frederiksberg d. fjerde lå nemlig 2 point efter os i bundstriden, så en sejr kunne give os et afgørende forspring og måske endda hente de andre hold foran os.

Morten var hjemvendt fra det sydamerikanske og havde ikke set en bold i laaang tid, men fik alligevel chancen på centeren. Den tog han til sig, og gjorde trods alt meget fint. Startopstillingen så ud til at virke, for vi tog 1. sæt selvom gummiarmen satte ind til sidst med 26-24. Dommeren viste hurtigt, at han gerne ville påvirke spillet, med sine pudsige og meget strenge kendelser med masser af dobbeltslag og ført bold. Tænk engang at det kan lade sig gøre, at lave et dobbeltslag med én hånd. Så skal man altså være hurtig!! Men kendelserne gik heldigvis begge veje.

2. sæt var domineret af op- og nedture...mest ned. Vi formåede at komme bagud 1-8. Komme foran 9-8 (det var mig der servede...hihi), bagud igen med 9-16, op igen på 16-16, og så tabe sættet 17-25. Ufatteligt! 3. sæt var stort set det samme tabte 21-25.

Så blev posen rystet! Det blev skiftet lidt ud og alle spillere fik stort set en ny plads at spille på. Jeg (diagonal Alex) forsøgte at genoptage min tidligere centerkarriere, og Rune fik hævertjansen. Jeg tror aldrig jeg har fået en centerhævning fra Rune før, men allerede på første bold blev den smækket ned på den anden side efter en perfekt 'på'-hævning :) Stilen var lagt, og vi tog sikkert sættet hjem med 25-19.

5. sæt..... oh ohh... Samme opstilling... andet udfald. Generel gummiarm og svage angreb og for mange personlige fejl. 8-15 og kun ét sølle point. Øv bøv :(

Vi kan dog trøste os med, at vi stadigvæk er foran Fr.berg i tabellen. A point med ét sæt bedre i score!

Kampens spiller blev undertegnede diagonal/center Alex med overvældende 6-7 stemmer :) Tak for det!

Sidst opdateret 17. Februar 2009
Top!
Top!