KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
H1: Sejr på Fyn uden FC Fyn PDF Udskriv E-mail
09. Marts 2009
Tilføjet af Jesper

Lørdag drog H1 til Fyn for at møde DHG i den første af to kampe mod samme hold i samme weekend. Efter en lidt sløj start på sæsonen har DHG haft en god stime på det seneste, men H1 var fortrøstningsfulde i forhold til forventningen om endnu en sejr på trods af fraværet fra det meste af FC Fyn (Laust og Mads stadig på skiferie). Efter en lang skadespause var Jørgen for alvor tilbage på holdet efter sidste uges misforståelse omkring møde- og kamptidspunkt. Eller det troede vi i hvert fald! Først efter opvarmningen gik det op for os andre, at Karim og Jørgen havde lavet en aftale om, at Jørgen skulle agere ivrig støtte på tilskuerpladsen sammen med det meste af Ninjaens familie samt Olafsen og Lisbeth, der lige kiggede forbi...imponerende med sådan en publikumsstøtte til en udekamp.

 

KSV startede med Teis og Søren på kanterne, Pau og Asbjørn på midten, Bai på diagonalen og så selvfølgelig David. Fokuset lå på stabile blokader og pres på serverne, og det så ud til at være en god taktik: 25-16 i sæt, hvor DHG var presset i bund fra start til slut via gode server fra især Søren, Teis og Frederik samt godt blokadearbejde fra vores centere.

Vi fortsatte de gode takter i 2. sæt, og der blev plads til lidt udskiftninger på diagonal- og centerpladsen. Udfaldet blev 25-20 til os uden at DHG på noget tidspunkt var tæt på...

3. sæt blev lidt af en gentagelse: Vores modtagninger lå stabilt, David valgte den rigtige løsning hver eneste gang, Søren og Teis uimodståelige på kanterne og vores centere var DHGs ditto fuldstængig overlegne.

 

Gennemgående god fight, god moral og godt spil...en god ballast at have med til søndagens returopgør i Idrætshallen

Top!
Top!