KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
D3: Succes trods udfordringer i terrænet PDF Udskriv E-mail
09. Marts 2009
Tilføjet af CC

Pokal 1/4-finale Brøndby VK.3 - KSV.3 0-3 (16-25, 20-25, 22-25)

 

Vi havde ikke set det komme, men første udfordring ramte os fra ukendt kant. Første forhindring: Lokalisering af kampsted – Tjørnehallen, Brøndby.

 

Problemet blev angrebet fra flere sider, idet vi havde delt os op i tre hold, som hver især skulle forsøge at nå målet til aftalt mødetid. Hold 1 havde valgt en kombination af tog og bus. Hold 2 havde valgt at tage bilen udstyret co-driver, mens det undertippede hold 3 havde taget cyklen.

 

Ser man bort fra, at den lokale chauffør i bybussen på vejen fra stationen til det nærmeste stoppested ved hallen, levede sine undertrykte drømme om, at deltage i Zulu djævleræs fuldt ud  - så ankommer hold 1 trods nyopdaget dødsangst uskadte til stoppestedet, hvorefter resten af turen skulle taget til fods. Herefter tog Mette rutineret over og førte sit hold gennem en labyrint af tjørnekrat, mørke, tilisede vandpytter og frem til et møde med fortidens skolegård, hvorefter hold 1 trygt kunne slå sig ned i fællesrummet på skolen og udveksle trygge minder fra barndommen om skolemælk, dukse og frikvarter. Lidt efter ankommer hold 3 lettere forfrosne, men i højt humør og med et KRAKs-kort under armen - og klar til at få hold 2 – som eftersigende var blevet opslugt i Bermuda trekanten - dirigeret til huse ved hjælp af tidligere omtalte KRAK-kort, en mobiltelefon og live GPS-stemmeføring fra Trine.

 

D3 var samlet og klar til kamp.

 

Første udfordring viste sig også og blive den største udfordring. D3 leverede fra start – og lagde sig fra start foran på point. Brøndby forsøgte, at følge med, med alt fungerede for D3.

 

1. sæt og 2. sæt var kendetegnet af fokus og bød på: gentagne vinderserve – stabilt forsvarsspil – aggressivt angrebsspil med smash fra alle positioner og fight på alle pladser. Det meste lykkes og gejsten på banen var i top. Brøndby forsøgte, at hale ind, men ethvert angreb blev afvist. Umulige bolde blev løbet op og fulgt op med rigtig gode hævninger. 2. sæt var i det væsentligste en fortsættelse at 1. sæt og D3 havde fat i den lange ende gennem hele sættet. I 3. sæt kom D3 atter godt fra start, men måske er der noget om udsagnet ”vi spiller kun under pres” for Brøndby kom pointmæssigt nærmere og nærmere….

 

Vendepunktet leveres sidst i 3. sæt af Jannie, der placerer et for Brønby helt uventet og yderst rutineret hæver lop – hvorefter DS3 i ro og mag kan serve sættet hjem!

 

3-0 til D3 – det er da også ok og så var det tid til dans og kage (eller for mig en hidtil ukendt kombination at morgenmadsprodukt og chokoladebar) inden turen atter gik hjemad…

 

/CC

Sidst opdateret 09. Marts 2009
Top!
Top!