KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
H1: Søndagens returopgør! PDF Udskriv E-mail
09. Marts 2009
Skrevet af /magioso
Som advaret af Jesper Nielsen i forrige H1 referat, så spillede H1 rent faktisk 2 turneringskampe mod samme hold, på en weekend!

DHG havde valgt at køre hele vejen til Hovedstaden på trods af den læsterlige omgang de fik tildelt hjemme i Dalumhallen om lørdag.

Dog havde de fynske valgt kun at udtage toppen af poppen til dette højintense volleydrama.
Så udover en meget engagaret træner var der kun 6 spillere der dukkede op i Idrætshuset tidligt søndag eftermiddag.

Det var ellers lige før at H1-drengene var begyndt at sætte penge på om DHG overhovedet dukkede op, men godt guidet af Stafettens vidtrækkende odeur af hårdtstegt svin var de skam kampklare i god tid inden vores til lejligheden relativt uforberedte dommere.
Heldigvis var Erik (el Prezidente) på plads og havde i et spinkelt håb også taget sin fløjte med.
Meget heldigt når nu 2. dommeren stod i Kedelhallen og kiggede volley i stedet for at hjælpe Hassan. (Hassan hedder i virkeligheden slet ikke Hassan.. men det kalder han sig og hvem modsiger en mangeårig DVBF dommer? red.)

Nåmen.. Da først vi var igang valgte Karim klogeligt at have David på banen (han var også eneste hæver til stede, så alt i alt et godt valg).
Ikke at han fik specielt gode bolde at arbejde med, men vi fik da på bedste beskub sat bolden over på den anden side af nettet de fleste gange.
Så da vi pludselig uden større besvær stod i slutningen af 2. sæt blev vi skam noget overraskede over at DHG pludselig både var foran, og rent faktisk havde sætbold.
Smart set af Coach Karim at sige det videre til spillerne der ellers demonstrerede en vilje til at spille hvor de nemt kunne have overset denne detalje..
Efter at have overlevet 26-24 i 2. sæt blev koncentrationen noget større til 3. sæt, og som følge deraf smed DHG sig hurtigt på skjoldet. Specielt efter at Søren på snedig vis formår at undgå et gult kort for at hive i nettet ca 10 bolde efter at DHG har fået kort for det..
DER kom der virkelig fut under kedlerne på bænken hos DHG, men det var skønne spildte kræfter.

En tur på landet for H1 og 6-0 samt god luft ned til de næste i tabellen gør at H1 faktisk allerede nu er meget sikre på at rykke op i Eliten med 3 spillerunder tilbage..

I hård kamp med Mikkel lykkedes det undertegnede at score den eftertragtede hæder at skulle skrive referat af det lidet blodige opgør, og der takkes for god opbakning fra tilskuerpladserne!

Sidst opdateret 09. Marts 2009
Top!
Top!