KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 51 gæster online.
Studenteropgøret PDF Udskriv E-mail
22. Marts 2009
Tilføjet af Laust

Som nyudnævnt captain til står man tidligt op lørdag morgen og børster tænder. Derefter ringer man til Fc Sydfyn og Fc Nordfyn kl 0700 og vækker dem. Så spiser man morgenmad og ringer til Fc Sydfyn igen kl 0710 da en rutineret captain kender sine spillere og ved han gået i seng igen. Kl 0740 mødes de udvalgte minus Fc Sydfyn der kun lever i spænding og vælger at gamble med både sin egen deltagelse i kampen og vores liberos kompetencer som hæver. Dog møder han op kl 0749:59 til planmæssig togafgang kl 0750 og turen mod de århusianske studerende kan begynde.

Togturen forløber roligt og Fyn får opnået de obligatoriske 2 timers nattesøvn i toget så de er udhvilet til kampstart. Efter et kort taktisk oplæg starter 1 sæt, hvor coach rutineret nok sætter sig selv som kant tæt for at blokke deres hæver på evt lob (Karim specialty). Vi starter med højt humør og god fightervilje. Denne vilje kom da Jørgen havde inviteret Jes aka Djiby Fall til at overvære kampen og bedømme fyns repræsentation i det jyske. ASV spillede et stabilt sæt med et forholdsvis højt servepres men vi spillede sikkert og på højt niveau helt uden uprovokeret fejl og rigtig stor stabilitet i blokaden. Det kan nævnes at Mikkel viste sig at blive et par rigtig ubehagelige hænder for modstanderholdet. Mads der også spillede en rigtig god kamp fik fordelt boldene rigtig godt rundt med stor fokus på centrerne der selv om de stod over for en 2 mandsblokade fik den slået ned. Helt rigtig undlod de også at blokere da ASV-centeren kørte en fly som han da også slog 1 meter ud. Vi vinder 1. sæt 25-22 hvilket skulle vise sig at være de gyldne cifre.

I 2 sæt udviste Tøf stor situationsfornemmelse ved at spille en gratisbold helt over net kanten, hoppe op og kill-blokker den og følge Mikkels gode eksempel. Senere viser han også at han ikke behøves at hoppe og slår stående en tusch-out, det er en strategi jeg hurtigt tillægger mig og udføre denne manøvre 2 gange efter. Jesper og Karim holdte højt niveau i modtagning og Karim viser ved at blokke hæverlob at der er hold i taktikken. Men det var et sæt der blev blok sikret rigtig meget og jeg var endda nede og ramme sæsonens første pandekage hvilket siger at alt gik vores vej. Jørgen fik slået nogle hårde bolde ned som de ikke kunne holde og røg i loftet der var lidt mindre end i Hillerødgade. Igen vinder vi sættet 25-22 som vi også gjorde i 3 sæt. De kom ikke med meget gejst og troede ikke rigtig på at de kunne vinde hvilket vi gjorde og alle spillede en rigtig god kamp hvilket også var med til at gøre kåringen af kampens spiller en meget jævnbyrdig afstemning. Fc Fyn valgte at fejre sejren i det jyske natteliv så jyderne fik set hvordan man rigtig går i byen. Laust.

Sidst opdateret 04. December 2009
Top!
Top!