KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
D3: Tidsmaskinen fra Korsør PDF Udskriv E-mail
30. Marts 2009
Tilføjet af D3s Benjamin

De stramme shorts blev hevet på plads, hårelastikken strammet, søvnen gnedet ud af øjnene og D3 stod klar til årets revanche i Hillerødgadehallen.

Kl. 9.45 stod ni piger klar til kamp – selvom det vist egentlig var meningen vi skulle være ti. Men mere om det senere. Først lige en opsummering på efterårets kamp mod Korsør/Slagelse; Korsør lå som et af bundholdene, så da vi troppede op i Korsør, havde vi naturligvis vundet kampen på forhånd. Vi tabte så 1-3, og Korsørs damer, der aldersmæssigt var jævnbyrdige med vores mødre, fejrede sejren med snebajere og Look mentol. Vi forsvor, at hævnen ville blive sød!

 

Tilbage i Hillerødgadehallen nærmede klokken sig 9.52. Vi var stadig kun ni spillere og trænerløs. Den grafittimalede dør åbner sig og ind kommer Korsør-damernes døtre. Eller… det var i hvert fald hvad vi troede, indtil pigerne pludselig stod i spilletøj og lavede fællesopvarmning i en rundkreds. Korsør/Slagelse havde åbenbart, som et led i ny, stor satsning, sendt de smøg- og bajertrængende damer igennem tidsmaskinen og gjort dem til et urutineret u-19 hold med tilhørende chauffør/massør eller hvad han nu var.

 

Kl. 9.58 kommer en træt træner væltende. Vi var stadig kun ni spillere, og besluttede at undersøge, hvor den 10. spiller blev af. Telefonen ringede. I den anden ende fik vi fat i den manglende spiller, der stod og kæmpede med kontaktlinserne. Men hun kom hurtigt på cyklen og var klar i hallen da der blev fløjtet til kampstart kl. 10.30.

 

Om selve kampen er der ikke meget at sige. Den store revanche udeblev desværre. Korsør blev revet rundt – på den lede måde. Sætcifrene siger vist det meste; 25-12, 25-16 og 25-18.

 

Trine og undertegnede delte den hæderkronede titel som kampens spiller. Trine på grund af stærke modtagninger og velplacerede smash. Yours truly var vendt tilbage efter to måneders kamppause, og fejrede det ved at køre Korsør rundt i manegen med en servestime, der lukkede første sæt. Den kan godt være anklerne er slatne, men slagarmen har det meget godt. Samme arm sikrede mig også æren af Kampens Detalje for et smash, der sad lige mellem to Korsørspillere og som hverken Rikke, jeg selv, Korsør eller resten af holdet havde set komme.

Kampen rundede jeg af med et servees lige i ét’er-hjørnet – og så tog D3 på landet!

Top!
Top!