KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
H2 slås om god seedning PDF Udskriv E-mail
02. April 2009
Tilføjet af Boysen

H2 slås om god seedning    

Søndag er der god grund til at bakke H2 op i Hillerødgadehallen. Her spilles der mod Næstved, der rummer to tidligere elitespillere og blandt andet rækkens bedste hæver. Næstved har mistet mulighederne for oprykning, men kan med en sejr forhindre H2 i at snuppe rækkens 3. plads, der kan give en bedre seedning til kvalifikationsstævnet om 14 dage i Odense. Næstved tabte i sidste uge til Tue Hvass med venner (Frederiksberg 2) (der er øl på vej), men har ellers gode resultater med sig.

Deltagelsen i stævnet blev sikret efter en fabelagtig kamp mod selvsamme Tue Hvass med venner , hvor KSV-erne over en bred kam med doktor Hastrup og den franske dynamitstang i spidsen fik taget både mål, skåret til, samlet og placeret skabet så eftertrykkeligt i Bülowsvejshallen (og der er ikke øl på vej). Det smagte bestemt af mere - og mere får vi, da H2 nu fra at nærme sig sæsonslutningen, pludselig står med op til 5 kampe inden knæbeskytterne kan smides i vaskemaskinen.

Men den første kamp er altså søndag mod Næstved, der faktisk godt kan spille god volley. Så udover at hylde H1 for deres (hår, snørebånd, fjollede kampråb) gode sæson kan man altså med god grund blive og bakke op om H2 og kampen om den gode seedning. Som et kuriosum kan det nævnes at Sorø mener at have læst turneringsreglerne sådan, at den 5.plads de ligger til hvis H2 vinder søndag, giver dem adgang til kvalifikationsstævnet om oprykning til 2. div. Som konsekvens har de tilbudt (og det er mange penge i porto fra Sorø) øl OG damer til H2 i fald Næstved afvises søndag. De er muligvis ikke klar over at den nye wildcard-ordning (aka Gentofte-reglen) kan spolere den mulighed - men skal vi aftale at ingen sladrer...

Nuvel - alt hvad der samles op af præmieøl reserveres til de af klubbens trofaste fans, der kommer ud i Frihedens Idrætscenter d 25/4 og hepper, trutter og klapper H2 igennem kredspokalfinalen. Man kan med fordel træne sine cheers søndag i korsgade.

Ses til Smadr!
H2 slås om god seedning    
Sidst opdateret 03. April 2009
Top!
Top!