KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
D3: Kunsten at få bolden i hovedet - to gange PDF Udskriv E-mail
02. April 2009
Tilføjet af Trine

Program D3: søndag udebane mod Lynge-Uggeløse, tirsdag udebane mod Farum, torsdag udebane mod Rosenlund. Sådan lød programmet efter tosserne på Nørrebronx samt dem med rygmærker, motorcykler og en mistænkelig manglende hårvækst, ikke kunne finde ud af at styre deres våben i retning af hinanden, men i stedet valgte spredehagls strategien…

 

Nå, men nok om grunden til at vi for anden gang denne sæson skulle tage turen ned i dybet under blokken til Bybækhallens fornemme og let tilgængelige indgang. Vi startede turen i to biler fra ”the hood”, hvor Astrid brillerede ved at placere sin taske ovenpå Betinas fine nybagte og ny glaserede skovbær-muffins. Da Astrid er en høflig og pligtopfyldende pige, påtog hun sig hurtigt at spise alle de kager, der var gået i stykker. Heldigvis viste skaderne sig at være minimale – surt show Astrid.

 

Mette lærte i Bybækhallen en ny træningspraksis – bliv ved til alle kan øvelsen, eller til de segner (please ikke noget med at afprøve den på os). Denne praksis udspandt sig på et drenge-hold, der på nabobanen lavede den samme øvelse, fra vi ankom, mens vi klædte om ( Mette holdt øje med dem imens, og vi er ikke kendt for at være de hurtigste), til vi igen var samlet i hallen. Minimum 25 min. med samme øvelse - slå denJ.

 

Nå, men endelig var det tid til kamp. På den ene side af nettet de lækre og altid friske D3 anført af Anne S, der denne dag opdagede endnu en dejlig ting ved de små shortsJ. På den anden side af nettet de en anelse ældre Farum damer anført af Tove (årgang 43).

 

Første sæt gik som en leg. 25-8 og så var det overstået. Det meste virkede for os, og ikke ret meget virkede for dem.

 

Andet sæt blev en anelse længere men stadig vundet i god stil 25-11. Her leverede Astrid lækre blokader, og Camilla med lækre opsamlinger, hvilket indbragte dem en fælles titel som dagens detalje. De var dog i hård konkurrence med Farum, der først serverede hinanden i baghovedet og senere fik et lob i hovedet!

 

Tredje sæt hmm… har ikke lyst til at beskrive det, men kort sagt vandt vi 27-25, efter de havde haft to sætbolde. Mettes ansigstudtryk så lettere anspændt ud ved stillingen 23-24 til Farum. Hvorvidt det skyldtes vores spillestil, eller det at temperaturen i hallen nærmede sig frysepunktet, vil jeg ikke spå om…

 

Hvor om alt er endte vi med en tur på landet, og Janie som dagens bedste spiller, da hun i lækker stil fordelte boldene hele vejen igennem, selv de sidste 5 min., hvor det blev gjort med en forstuvet lillefinger.

 

Top!
Top!