KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
D3: Kampen om en finaleplads PDF Udskriv E-mail
14. April 2009
Tilføjet af Signe

I strid modvind og regnen silende ned, ankom størstedelen af D3 på deres jernheste- nogle havde snydt og iført sig automobilen. Med både Weile og Mette på trænerbænken, var alle klar til kamp mod Amager om en finaleplads i Pokalturneringen og vi iførte os vores sort, orange brynjer og gik i kamp.

 

Amagerne prøvede kampen igennem at overdøve vores tanker og forstyrre vores gennemtænkte kampteknikker med massiv råben, men vi kæmpede bragt og startede to at sættene med at ligge i spidsen.

 

Desværre endte hvert set med at Amager vandt og slutresultatet blev 3-0 og det kampgejst og kunstneriske kampteknikker til trods. Jeg vil i det nedenstående kort forklare nogle af kampens mere sjældne men ædle kampteknikker.

 

Den første er en teknik der ikke tidligere er set; nemlig snydesmashet. Denne kampteknik blev udtænkt af Camilla og udføres således. Man lader som om man vil slå et hårdt smash, men i stedet finter man, tager bolden med hoved og header den over nettet. Dette angreb var overraskende for både mod og medspillere, men gav os desværre ikke et point hvilket ellers ville være velfortjent. Det gav dog cadeau i form af kåringen som bedste detalje.

 

Denne dag skulle også give os de spænde ideer til en ny forsvarsteknik. Anne S er fortaleren for metoden og også hende der demonstrerede. Denne metode bruges når en spiller første gang denne smider sig efter bolden, ikke når den. Når det sker kan man benytte sig af den såkaldte krabbeteknik der som ordet hentyder, er at krabbe sig hen over gulvet for at nå bolden. Desværre manglede der en ”krabning” eller to for at bolden var blevet gravet op, hvilket var meget ærgerligt da indsatsen var virkelig flot.

 

Nana benyttede sig af de mere velkendte og godt overvejede kampteknikker kampen igennem hvilke gav hende en velfortjent plads som dagens spiller.

 

Som nævnt tabte vi  kampen, men indsatsen fra alles sider var i sig selv en sejr.

Top!
Top!