KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
H2: 2-3 bang og VLI pakket sammen PDF Udskriv E-mail
20. September 2009
Tilføjet af Peter Hjorth
Så kom sæsonen i gang, og der er ikke mange bedre starter end dem, der bankes i gang med 3-0! Med andre ord Herre 2 gjorde rent bord og pakkede VLI sammen i Hillerødgadehallen.

Første sæt var herre2'erne godt nok lidt rustne. Vi skulle lige finde os tilrette på banen. Men sættet blev kørt sikkert hjem med 25-17. Vi var konstant foran med et par point, og VLI havde ikke det store at byde på hverken i forsvaret eller angrebet.

I andet sæt skruede herre2'erne lige en anelse op for tempoet og med gode servestimer satte Martin Bo VLI under et stort pres. Sættet blev taget hjem med 25-12

Tredje sæt blev en lidt mere afslappet affære. Vi kom hurtigt bagud med 0-5. Men efter den ukoncentrerede start arbejdede vi os godt ind i kampen igen og vandt sættet med 25-21 og dermed kampen. Det var meget stærkt at komme igen efter den skidte start og det skete med god stemning på banen og konstruktive kommentarer spillerne imellem. Janus skilte sig ud i dette sæt og havde en fejlprocent på nul som indhopper. Godt gået!

Martin Bo, som er tiltrådt hos de mindre rutinerede spillere hos herre 2, gjorde brug af sin store erfaring ved lige at hoppe ind og tage en centertjans, da vores normale centerspillere havde andre gøremål. Med et hårdt servepres gjorde Martin det svært for VLI spillerne, som vist ikke var vant til den form for server. Tak for det Martin og velkommen til hos talenterne ;o)

Og så skal der lyde en stor tak til de trofaste supportere, Bettina, Ea og Brit, der gav den gas på sidelinjen! Altid rart med opbakning!

Sidst opdateret 26. September 2009
Top!
Top!