KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
D2: Sejr over Amager 3 PDF Udskriv E-mail
15. Januar 2006
Tilføjet af tuehvass

Man må sige at D2 er kommet forygende i gang i det nye år. Med sæsonens absolut bedste kamp har vi nu 3 sejre på stribe. Med Amagers placering lige under os var kampen utrolig vigtig for den videre sæson. Amager imponerede mig ellers absolut ikke i sidste kamp, men man må give dem at de efterhånden har fået flækket et rigtig fornuftigt hold sammen. De overraskede os i første sæt med aldeles stabilt spil. Første sæt gik således til Amager med 25-23. Vi spillede ellers meget fornuftigt, men havde store problemer med at få afgjort boldene.

2.sæt bød således på flere ændringer. Fazila have en sjælden offday på kant-fra pladsen og det gav plads til Anne og Ea, der på skift spillede den plads. Begge gjorde det fremragende. Anne er bare blevet bedre og bedre på det sidste og spiller faktisk forrygende indendørsvolley. Ea fik absolut også revance efter et par kampe der angrebsmæssigt har efterladt sig lidt at ønske. I næste weekend mod Hillerød kommer de igen til at deles om Kant-fra pladsen og det forventer jeg mig meget af. 

Cifrene i 2. sæt blev 25-22.

En af de ting vi gjorde rigtig godt, var at køre rotation på centerpladsen, således at alle spillede stort set lige meget. Vi har, som nogen måske har bemærket, fået forstærkninger fra Holland i form af Kelly Hendriks. På trods af lidt indkøringsproblemer i starten var hun også med til at gøre spillet mere varieret. Centerne var nøglen til succes i dag. Hæverne blev bedt om at hæve mange centerbolde, og da vi samtidig varierede hævningerne godt, ved at hæve mange bolde bag hæveren var de en konstant trussel. Carina leverede dagens play, da hun bullede (tyre på engelsk red.) bolden ned på 3 meteren og var tæt på at slå en loftbold.

Nå men i tredje sæt blev Amager kørt fuldstændig over. 25-12 lød cifrene. Dette skyldes ikke mindst Lisbeth Søgaard (kampens spiller) der var i absolut særklasse med en modtagningsstatistik tæt på 3, og angreb der var rigtig gode. Jeg erindrer i sær en situation i 4. sæt hvor jeg bad om mere variation fra kanterne, hvorefter Lisbeth på det efterfølgende spil lagde en perfekt maskeret bold i spanden. Hun kiggede derefter kort ud på mig og jeg var ikke i tvivl om at hun tænkte... var det det du mente... :-) Og 4.sæt gik også til D2 med 25-18.

En fremragende kamp, og Hillerød kan godt begynde at få nerver på inden næste weekend. Det jeg hæfter mig ved, er at der i øjeblikket spilles med en kølighed og præcision i spillet, som vi ikke havde i de første kampe og det kan give mange point i de kommede kampe!

For at slå Hillerød, skal vi i den kommede uge arbejde videre med det varierede angreb. Der skal skrues endnu mere op for varmen, hvis vi skal vinde der, men hvem ved... 2-3 tukan.

  

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!