KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
H2: De kom, de så og de blev pryglet hele vejen tilbage til Næstved. PDF Udskriv E-mail
01. Oktober 2009
Tilføjet af Silas Grage

Oven på den lidt skuffende kamp mod VLI2, hvor deres lave niveau fik trukket os med ned, havde vi set frem til mere modstand fra Næstved, som vi fra sidste sæson huskede som et ganske habilt hold.

Det viste sig dog hurtigt, at blandt de 6 spillere de stillede op med, var der kun 2½ der egentlig kunne spille. Men de kæmpede godt, og gav os trods alt lidt modstand i 1. sæt, der var kendetegnet af god kampgejst, varierende modtagninger som Bo på hæverpladsen alligevel fik fordelt godt og et stabilt spil for resten af pengene. 25-15 til KSV!
I andet sæt har vi luret hvilke 2 spillere der kan modtage, og ved at spille udenom dem, kan Kim (eller Peter - det er lidt svært at tyde kampskemakopien) serve os fra 7-5 til 14-5, hvorefter Næstved går så meget ned, at vi kan tage sættet uden rigtig at få lov til at spille igennem. 25-10 til KSV!
I 3. sæt er Næstveds suverænt bedste spiller (som de af uforklarlige årsager satte på centeren, på trods af at han slog en ubehagelig kant i opvarmningen) blevet træt - de var jo kun 6 til at starte med - og de har reelt ikke mere at komme med. Vi kan derfor hive sættet hjem uden rigtig at anstrenge os på noget tidspunkt. Det skal retfærdigvis siges, at da jeg sad på bænken i 3. sæt og spændingen i kampen samtidig må siges at være dalet lidt, var jeg måske ikke helt så opmærksom på spillet og banen, som jeg kunne/burde have været...25-15 til KSV.
Med 75-40 til os, skal hele holdet have ros for, trods varierende modstand, at holde koncentrationen og niveauet hele kampen igennem. Det eneste kritikpunkt der rimeligt kan fremføres, må være at modtagningsniveauet i store dele af kampen lå på den forkerte side af de 1½...Men der vælger vi så at skyde skylden på de nye bolde, så vi samvittighedsfuldt kan trække os tilbage som ubesejret med sætcifrene 6-0 i sæsonens første kampe.

Silas

PS. Som afsluttende bemærkning skal lige nævnes Martin Bo´s overarme og hår. Det fik jeg besked på.

Sidst opdateret 02. Oktober 2009
Top!
Top!