KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 80 gæster online.
H3 vs Frederiksberg 4 PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2009
Skrevet af Villadsen

1. sæt startede fantastisk med gode server fra hæver, Jonas og bombe-blocks fra centerspilleren Simon (7-0). Gode vinderslag fra bl.a. Jesper på kanten bragte os foran 13-3. Holdet viste gennem hele sættet god gejst og holdånd, og bl.a. grundet vores velspillende anfører Christian på diagonalen, som leverede gode blocks og angreb, vandt vi sættet 25-15.

Et par udskiftninger blev foretaget mellem sættene og vi startede da også en smule usikkert. Men anfører Christian viste vejen med nogle gode server og bragte os fra 3-3 til 3-9. Med en del dårlige modtagninger i midten af sættet kom Frb. lidt ind i kampen igen, men efter en klog time-out af træner Line, fik vi rokeret rundt i modtagningen og kom videre. Vi var dog aldrig rigtig i vanskeligheder i 2. sæt, bl.a. pga. af en velspillende Tue på liberoen der viste ro og styrede forsvaret fornuftigt. Jonas og Morten skal også fremhæves med hver deres serve-es.

Vi fik en halv-skidt start på 3. sæt. Koncentrationen dalede en smule og tempoet fulgte med ned. Det skal ikke afvises at en del udskiftninger har haft indflydelse på rytmen. Men holdet fulgte dog med og viste god moral og holdånd ved at tage sættet 27-25. Generelt en god præstation af hele holdet og vigtigt med en sejr i første kamp!

Link til kampreferat fra Frederiksberg: http://www.frederiksbergvolley.dk/?show=match&eid=10860&tid=110 (ganske underholdende læsning)

Top!
Top!