KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
D1: Spænding til det sidste. PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2009
Tilføjet af Jane

Meget tidligt søndag morgen drog vi afsted mod Roskilde, hvor slaget skulle stå mod Roskilde VK.

Tidligt i kampen stod det klart for os, at Roskilde var et hold, som vi kunne slå, hvis blot vi holdt hovedet koldt og fokuserede på vores eget spil.  Men vi gjorde det ikke nemt for os selv. Mange angrebsslag røg ud over baglinien, og vi manglede ro i vores spil.

Roskilde VK udnyttede vores fejl og vandt første sæt 25-20 og andet sæt 25-21.

Vi  mistede aldrig troen på, at vi kunne vinde kampen og fra første fløjt i trejde sæt, var det et meget mere fokuseret KSV hold som gik på banen. Vi begyndte at spille flot volley over hele linien, kampgejsten var i top og vi fik reduceret vores uprovokerede fejl. Wingsee udmærkede sig ved at levere hævninger af højt niveau og Jane mfl. fik lukket ved nettet.

Vi  kunne derfor hive trejde sæt hjem 25-17 og fjerde sæt hjem 25-14.

I femte sæt kom der tilskuere til kampen, og de syntes bestemt ikke, at KSV skulle en tur på landet... men det kom vi J. Med gode server sørgede Brit for, at vi kom godt fra start. Vi holdt hovedet koldt og beholdt denne føring gennem hele sætte, som vi vandt 15-11.

 Vi og begge trænere var meget tilfredse med vores niveau i de sidste 3 sæt. Det var en rigtig fed kamp at spille og humøret var højt på køreturen hjem.

Top!
Top!