KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 50 gæster online.
D2: Formiddagskamp i Bülowsvejhallen PDF Udskriv E-mail
06. Oktober 2009
Skrevet af Tina
Det var en søndag formiddag med masser af blæst og enkelte regnbyger, da 10 mere eller mindre morgenfriske D2-spillere mødte op i Bülowsvejhallen for at spille kamp mod Frederiksbergs 2.damer.

Vi lagde godt ud i 1.sæt med at følges ad med Frederiksberg, for derefter at trække fra i points, så vi førte 23 – 19 og ”bare” lige skulle have 2 points mere for at vinde sættet. Sådan kom det dog desværre ikke til at gå. Frederiksberg vandt bolden og servede derefter resten af sættet hjem.

 I 2.sæt kom vi atter godt fra start og fører med 1-2 points gennem første halvdel af sættet. Ved 13 points er det dog som om, at koncentrationen begynder at svigte, og Frederiksberg tager føringen for derefter at vinde sættet 25 – 20.

Nu er Frederiksberg rigtigt ovenpå, hvilket de beviser ved i 3.sæt hurtigt at komme 4-6 points foran. En føring de bevarer gennem hele sættet for slutteligt at vinde 25 – 19 på et supersmash (nok kampens hårdeste af slagsen).

Generelt

Vore største forcer er vores forsvarsspil og blokadespil. Der bliver kæmpet for boldene - dog med nogle misforståelser af og til. Frederiksberg vinder dog også en del bolde på at lobbe – således præsterede Frederiksbergs ene centerspiller at spille en hel kamp uden at smashe en eneste gang. Deres anden centerspiller kompenserede for dette ved at lave nogle meget hurtige, flade smash, som vi først fik blokade på til sidst i kampen.

Vore svagheder er uden tvivl servemodtagningen (som vi endnu ikke har trænet), og at vi ikke får afsluttet vore angreb ordentligt.  Dvs. vi gør det for nemt for Frederiksbergs dygtige forsvarsspillere at pille boldene op og give deres hæver noget at arbejde med. På vores side af nettet kæmpede Lotte hårdt for at hæve godt på servemodtagningerne og måtte ofte ret langt ned i banen for at nå bolden.

Kampens spiller blev Bettina A. for at vinde flest angreb i kampen med hendes smash (både ved nettet og som backspikes), som Frederiksbergs forsvar havde særdeles svært ved at aflæse.

Tina kom ind på en fin 2.plads for sit stabile blokadespil, mens Kit fik 3.pladsen i afstemningen for sit solide forsvarsspil.

Hvis der havde været en afstemning om dagens detalje, ville den være gået til Anitta for hendes feberredning (baglæns fingerslags-lob) på Lines stikmodtagning.

Sidst opdateret 06. Oktober 2009
Top!
Top!