KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
H1: Jyllandsrevanchen PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2009
Tilføjet af Laust

Det var et parat og etableret hold der var klar til kampen mod Jylland igen I denne omgang fra Ikast. Taktikken var sat fra start med stabil linjeblok samle op i forsvaret for derefter at smadre bolden ned omkring ørene på dem. Derudover var det lange svæveserve samt enkelte individuelle springserver som Jørgen fik hamret ned og lavede nogle esser på vigtige tidspunkter i kampen. Centermæssigt var vi dem også stærkt overlegne og lige så snart modtagningen lå til det fik både Tøf, Morten og Mikkel slået godt ned. 1 sæt har vi rigtig god gejst og det virker ikke som om Ikast har noget overraskende der kunne afgøre sættet til deres favør og vi vinder da også forholdsvis ubesværet 25-20.

Andet sæt er mere præget af urutineret begynder fejl hvilket gør at Ikast kommer foran med 4 stykker fra start og vi skal hele tiden kæmpe os op. Faktisk er vi bagud hele sættet og får først reduceret ved 22-22. Derefter er det stadig Ikast der skal side-out til føring og de kommer også på 24-23 og 25-24. Derefter efter godt spil samt af specielt Theis vinder vi sættet første gang vi får chancen som bliver ved 27-25. Men skulle tro at det knuste et Ikast hold mere eller mindre kun havde de 6 spiller som startede inde faldende modtagningsspil der satte vores kanter under pres da vi derved udelukkede vores centerspillere, samt mange basale tekniske fejl ved opspil af gratis bolde modtagning af nemme serve og uklogt angrebs spil gjorde af vi taber 3 sæt alt for stort 25-18.

 Men fast besluttet på at vinde vores første kamp i eliten mod et hold som i hvert fald er til at tale med går vi ud til fjerde sæt med løftet hovedet og vindermentalitet. Traditionen tro kommer vi igen bagud fra start hvilket vi altid gør før sejr, ellers er det jo ingen grund til at være the Comeback Team. Men at par blokader på det helt rigtige tidspunkt og Jørgen der igen vinder nogle vigtige server som f.eks. til stillingen 21-19 lukker og slukker vi kampen for Ikast med en linjeblokade fra undertegnet til stillingen 25-21 der til stor irritation for Ikasts spiller for ham til at sparke bolden i loftet og inkassere et rødt kort efter kampen der medvirker til 1 kamps karantæne til en allerede smal Ikast trup.

Laust. 

Sidst opdateret 10. Oktober 2009
Top!
Top!