KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
D3: En regnvejrsdag i Nordvest PDF Udskriv E-mail
09. Oktober 2009
Tilføjet af Anne Søndergaard

Grøndal-KSV3: 3-1 (25-18, 25-22, 17-25, 26-24)

D3’s anden kamp i sæsonen gik til Bellahøjhallen, hvor vi skulle møde de rutinerede, ældre damer fra Grøndal. De ligger altid stabilt i toppen af Danmarksserien, så vi var klar over, at vi skulle spille op til vores bedste for at vinde.

I første sæt var vi meget usikre og nervøse, og der var ingen ro over vores spil. Vi kom desværre hurtigt bagud, og vi kom aldrig rigtig med i 1. sæt. Inden næste sæt fik Jesper givet holdet lidt ro og kampgejst. Men 2. sæt var stadig fyldt med ukoncentration og for mange fejl, og Grøndal spillede rigtig godt mod os. Vi lavede for mange fejl, og vores forsvar fungerede ikke optimalt, hvilket resulterede i, at vi ikke fik dem presset til at lave fejl.

Men i 3. sæt så satte fanden ved holdet og lige pludselig kæmpede alle med næb og klør, og tingene begyndte lige pludselig at fungere. Vi spillede endelig som et hold, der gerne ville vinde. Vi tænkte heldigvis ikke over, at vi havde tabt to sæt, men vi tænkte bare, nu skal vi bare vinde det sæt – og det gjorde vi J Jesper gik ind og lavede nogle udskiftninger, og de indskiftede gik ind og gjorde en klar forskel. 

Vores kommunikation samt vores servepres var perfekt i 3. og 4. sæt, og vi formodede at slå til, når vi fik chancen, men det var desværre ikke nok til at hive den i 5. sæt. Folk kæmpede til det sidste og kampens detalje, der gik til Anne, viste hvor meget, vi ville vinde den kamp, idet Anne halvt flyvende når en bold, der sendes over nettet i en sådan en fart, at Grøndal ikke har mulighed for at tage den. Anne blev også kampens spiller, idet hun altid har en sådan gejst, selv når det hele brænder på, formår hun at skabe glæde samt lyst til at vinde på holdet. 

Desværre ingen sejr endnu, men som de første tog vi sæt fra Grøndal 3, og vores fightervilje i 3. og 4. sæt indikerede, at holdet hører til i Danmarksserien.

2-3 sejr J

/Maria N

Sidst opdateret 09. Oktober 2009
Top!
Top!