KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 11 gæster online.

Medlemmer online:
NannaKnudsen
H2: et skridt på vejen PDF Udskriv E-mail
12. Oktober 2009
Skrevet af Kasper Pedersen
Efter en god start på sæsonen med to kampe, seks point og 6-0 i sæt var det en flok gæve gutter fra H2 med charme, selvtillid og lækkert hår, der mødte op i Ryparken lørdag d. 3. oktober med tanke på at sende Holte IF.3 hjem med en ordentlig omgang tæv.
 
Holte efterlod da heller ikke et skræmmende indtryk fra servetræningen, men volleyball er som bekendt en finurlig størrelse og kampen skulle vise sig at blive en anelse mere spændende end ønsket. Første sæt gik sådan nogenlunde som planlagt. Et godt angrebspres gjorde det til 25-20 i KSV favør. I andet sæt lykkedes det dog de selvudråbte helte fra KSV H2 at smide en 24-21 føring over styr - og dermed var sæsonens første tabte sæt en realitet. Ikke lige en del af planen.
 
Lad os bare sige det var for at teste træner Mikkels psyke lidt af. Helt nervøs blev han dog ikke, da vi  tredje sæt valgte at køre Holte over i rigtig god stil. Holdet viste karakter og efterlod ikke nogen spænding om resultatet. En god holdindsats med solidt spil og gode blokeringer hele vejen rundt resulterede i 25-17 og vi var igen på rette kurs.
 
I fjerde sæt blev det igen en anelse spændende - men hey - tilskuerne skulle jo også nurses og kampen endte lykkeligt med en 27-25 sejr i fjerde og dermed sidste sæt. Der blev fokuseret godt i de afgørende bolde og der blev lukket godt af ved nettet.
 
Dermed ser det stadig rigtig, rigtig fornuftigt ud og vi kan glæde sig til næste kamp mod Enghave d. 17. oktober.
 
Mikkel
Top!
Top!