KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 92 gæster online.
D3: Iskold tyrker i iskold hal PDF Udskriv E-mail
12. Oktober 2009
Tilføjet af Marianne

HolbækD1 - KSVD3, 3-0 (25-10, 25-8, 25-13).

Ironisk nok er det eneste spiller, der ved gårsdagens kamp ikke fik spilletid, der skal skrive kampreferatet, men nuvel, selvom jeg ikke oplevede banens intensitet, havde jeg jo masser af tid til at observere kampen fra bagerst i hallen.

Sæsonens tredje kamp var mod Holbæks førstedamehold - en modstander, der hidtil har vundet samtlige af deres kampe, så vi så vores modstandere godt an, da vi lørdag formiddag troppede talstærkt op i Holbæk i en iskold efterårshal.

1. sæt: Vi starter derfor lidt forsigtigt og måske nervøst ud. Vi får dog modtaget bolden rigtigt godt og stabilt, selv når Holbæk presser godt på med deres serve. Sofie gør her et fremragende stykke arbejde som libero med nogle rigtigt gode modtagninger. Vi kommer dog hurtigt ind i en rytme, hvor vi ikke formår at få nok højde på vores bolde, både i modtagningen og hævningen, hvilket resulterer i et fra vores side forholdsvist moderat pres. Hertil står Holbæk stærkt i deres forsvar. Selv når vi presser bolden ned i deres hjørner, både ved smash og lange returbolde, formår de at få modtaget perfekt op til deres hæver, som igen kan ligge bolden perfekt an til et godt angreb. Holbæk spiller med andre ord stabilt med et solidt forsvar og hele tiden med et både servemæssigt og angrebsmæssigt højt pres. Til vores fordel formår vi at levere nogle gode blocks, specielt på Holbæks højre kantspiller, som næsten hver gang slår lige ind i en mur bestående af AC og Signe. Men de gange, bolden ryger ned på vores side, er det svært for os at få den samlet op igen. Igen kommer vi til kort med vores modtagninger, der ikke efterlader Janie nok højde at arbejde med, og ligeledes gør det svært at få et godt angrebspres. Et par bolde ryger på bekostning heraf ind på midten af banen og tabes på gulvet, da henholdsvis ingen eller alle er parat til at eksekvere. Holbæk er hurtigt foran 17-8, og de sidste 8 bolde ryger hurtigt i hjemmeholdets kurv.

2. sæt: I andet sæt lægger vi ud med en dårlig modtagningsstime. Holbæk er således efter kort tid foran 12-1 med en dræberserv, som rammer samtlige af vores spillere formår at poppe på skift. Vi er tydeligt påvirkede, hvilket synes at ramme holdets ånd. Vi formår dog, at få bolden hevet over på den anden side, endda med et par smash, men Holbæks forsvar får igen alt samlet op og kan presse bolden ned i gulvet på vores banehalvdel. Vores modtagninger kommer aldrig rigtigt til at fungere, og Holbæk kan hurtigt hive sættet hjem med et par oprejste serve-gladiatorer. 

Hertil skal det siges, at dommerens torso syntes at sidde så godt fast i dommerstolen, at han mange gange overser touch og berøringer. Anne er således henne for at gøre opmærksom på en touch fra Holbæks side, men desværre uden virkning – dommeren har ikke set det. Hvad han til gengæld er ekstremt opmærksom på er, hvordan holdenes udskiftere er placeret, og han får således flere gange fløjtet og gjort opmærksom på, at de skal sidde ned eller placere sig en godt stykke nede bag ved banen.

3. sæt: I tredje sæt formår vi at få vendt spillet en smule - specielt fra start. Vi får bygget spillet godt op og får endda sendt bolden over nettet med et ok pres. Vi lider dog hele vejen igennem under mange servefejl fra næsten samtlige spillere. Signe formår dog, sammen med et par super blokader, at lægge en smule pres på Holbæk, og et par gange går et par serve-es sågar igennem. Også Nana formår at presse på med serverne. Men Holbæks forsvar får alt i alt samlet de fleste bolde op og sendt dem tilbage med et højt pres. Hertil ender mange af vores modtagninger igen langt nede på banen, hvor Janie har svært ved at nå dem, hvorfor en del anden-bolde tabes på gulvet. Det er tydeligt, at kommunikationen og samspillet mellem mange nye spillere på holdet endnu ikke helt er på plads, specielt over for en modstander som Holbæk, hvor spillet syntes mere roligt, velovervejet og med et konstant højt niveau.

Kampens spiller(e): Henholdsvis Nana og Sofie fik lige mange stemmer. Nana for sit stabile niveau både fremme og tilbage på banen samt gode servepres, og Sofie for en imponerende god indsats på en ny position som libero.

Kampens-detalje: Ingen tvivl; Signes fremragende blokadespil!

- Og så lige en sjov lille detalje: Jeg fandt dette kampreferat på Holbæks hjemmeside. Så kan vi jo tage pålydende til efterretning:

Holbæk - KSV.

I en iskold bjergmarkshal var dagens match imod KSV.

Fra start af var vi enige om at her var et hold hvor vi fik kamp til stregen! Nogle høje piger som godt vidste hvordan en volleyball så ud og hvad man skulle bruge den til.

Derfor blev vi da også noget overraskede da første sæt var slut og endte 25-10 til Holbæk! Hvad skete der der? Tja KSV var løbet ind i et Holbæk hold som i den grad fungerede og arbejdede som et hold. Der blev lavet meget få fejl og mange flotte servestimer. Vores angreb kunne godt have været bedre, men det var åbentbart godt nok i denne kamp. På den anden side lavede KSV en del fejl og ikke mindst servefejl.

2 sæt kom til at ligne meget det første. 3 sæt kom KSV mere igang og vi lavede flere fejl, men også dette sæt blev hevet hjem 50 min efter kampstart!

3 sejr i træk på 3-0!! Sådan skal det gøres;o)

/Marianne

Sidst opdateret 12. Oktober 2009
Top!
Top!