KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 13 gæster online.
H3 vs Roskilde PDF Udskriv E-mail
14. Oktober 2009
Skrevet af Jorsal
H3 vandt i søndags deres anden 3-0 sejer i turneringen. Denne gang mod et meget ungt hold fra Roskilde VK. Efter en nervøs start bragte vi os bagud med 1-7, men herefter rystede vi heldigvis den værste nervøsitet af vores modtagninger, vi stod stærkt i forsvaret og havde et godt angreb fra både center og kanter. Dermed vendte vi stillingen til 14-9 i vores favør, og vandt sikkert første sæt.

I andet sæt holdt vi fat fra starten, og Roskildes synes ikke længere at udgøre nogen reel trussel med undtagelse et ungt center talent, som til tider udfordrede vores ellers så sikre centerblokader i Morten og Simon. Roskilde havde også et par gode angreb fra kanten, men generelt var KSV væsentlig stærkere på kanten med bl.a. en velspillende Christian og Jesper. 

Tredje sæt lignede på mange områder andet sæt og Roskilde viste ikke meget væsen af sig. Til gengæld viste H3 klogt og rutineret angrebsspil fra alle positioner (ja, vi var altså de "gamle" og rutinerede i dette opgør). Alt i alt en sikker sejr til KSV, hvor vi dog samtidig må erkende at behovet for at træne stabilitet i vores modtagninger og grundslag stadig er meget aktuelt...

Tak til holdet for anderkendelsen og udnævnelsen til "dagens mand" i går ;o)
Top!
Top!